Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Στον ΕΟΕ πιστεύουμε στην δύναμη της καινοτομίας και στο πάθος για δουλεία.
Ο οργανισμός ιδρύθηκε πριν από 14 χρόνια έχοντας ως όραμα μία πλατφόρμα τόσο εμπνευστική όσο και ενημερωτική.

Ο ΕΟΕ αναζητεί συνεχώς δημιουργικούς ανθρώπους, αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος μιας δυναμικής ομάδας επικοινώνησε μαζί μας μέσω της υποβολής του βιογραφικού σου στον τομέα που σε ενδιαφέρει.
Διαθέσιμες θέσεις (αυτόματη ενημέρωση νέων θέσεων) :
Για Θεσσαλονίκη:

Αναζητούμε νέους δημοσιογράφους (για πρακτική ή μη) για να καλύψουν νέες θέσεις στο Τμήμα Δημοσιογραφίας (Τηλεοπτικό, ερευνητικό και Αρθογραφίας) στην Θεσσαλονίκη. Παρακαλούμε τα βιογραφικά σας στο publicrelations@eoellas.org ή πληροφορίες στο 2313 022 040.
Αναζητούμε νέους μοντέρ (για πρακτική ή για εκμάθηση) για να καλύψουν νέες θέσεις στο τμήμα τηλεόρασης στην Θεσσαλονίκη. Παρακαλούμε τα βιογραφικά σας στο publicrelations@eoellas.org ή πληροφορίες στο 2313 022 040.
Για Αθήνα:
Αναζητούμε γυναίκα δημοσιογράφο για συμπαρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής σε συνεργαζόμενο παννελήνιο τηλεοπτικό σταθμό. Παρακαλούμε τα βιογραφικά σας στο info@hilektron.gr ή πληροφορίες στο 2313 022 040.
Αναζητούμε νέους εικονολήπτες και φωτογράφους (για πρακτική ή για εκμάθηση) για να καλύψουν νέες θέσεις στο τμήμα τηλεόρασης στην Αθήνα. Παρακαλούμε τα βιογραφικά σας στο info@hilektron.gr ή πληροφορίες στο 2313 022 040.
Αναζητούμε νέους δημοσιογράφους (για πρακτική ή μη) για να καλύψουν νέες θέσεις στο Τμήμα Δημοσιογραφίας (Τηλεοπτικό, ερευνητικό και Αρθογραφίας) στην Αθήνα. Παρακαλούμε τα βιογραφικά σας στοinfo@hilektron.gr ή πληροφορίες στο 2313 022 040.
Για υπόλοιπη Ελλάδα/Εξωτερικό:
Αναζητούμε νέους ερευνητές – δημοσιογράφους για να καλύψουν νέες θέσεις εξωτερικών συνεργατών (Τηλεοπτικό, ερευνητικό και Αρθογραφίας). Παρακαλούμε τα βιογραφικά σας στο publicrelations@eoellas.orgή πληροφορίες στο 2313 022 040.
Περισσότερες πληροφορίες (εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.