Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ...

Αθανάσιος Τσακάλης

Χρόνια πολλά και ευλογημένο το 2016, Είμαι στην δυσάρεστη θέση ( μέρες που είναι) να σας ανακοινώσω αυτό που πραγματοποιήθηκε εις βάρος των παιδιών μου και εμένα.
Οι Δικαστές ΤΣΕΛΕΠΗΣ Β. και η ΑΙΚ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ , μου στέρησαν την επικοινωνία με τα παιδιά μου κατά τις εορτές των Χριστουγέννων . Έκριναν χωρίς τα διδάγματα της κοινής πείρας και την κοινή λογική. Στους τηλεοπτικούς σταθμούς οι ψυχολόγοι και η Μ.Κ.Ο. που προστατεύουν τα παιδιά ,σχίζουν τα ιμάτια τους , ότι τα παιδιά των χωρισμένων γονιών πρέπει τουλάχιστον κατά τις ήμερες των εορτών να επικοινωνούν με τους γονείς τους , ώστε να έχουν μια υγιή ψυχολογική ανάπτυξη, Φυσικά όλα αυτά είπαμε για τα παιδιά των άλλων , όχι για τα παιδιά μου , όχι για τα παιδιά αυτών που αγωνίζονται ….. Καταλαβαίνω ότι τους πείραξε ο αγώνας μου για την Πατρίδα , την Θρησκεία και την Δικαιοσύνη …. Δεν μπορώ να καταλάβω τα κτυπήματα κάτω από την μέση,….. 
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΑ , ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ …. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ .
Υ.Γ. Εάν φίλοι μου, προβείτε σε σχόλια, να είναι ευπρεπή , δεν πρέπει να τους δώσουμε την χαρά …..δεν είμαστε κατώτεροι , είμαστε ανώτεροι τους και είμαστε αυτοί που θα γράψει η ιστορία ,ότι τους ανατρέψαμε….. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις