Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Χέρι-χέρι η ΝΔ με την ακροδεξιά

Καταγγέλλει πως συνδικαλιστές που πρόσκεινται στη ΝΔ και τη Χρυσή Αυγή επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα να πυροδοτήσουν κλίμα τεχνητής έντασης.

Σε μία «μικρή μειοψηφία» του αγροτικού κόσμου, καθώς και σε ακροδεξιά στοιχεία, αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ την ένταση που «απειλεί να τορπιλίσει τον διάλογο» γύρω από την ασφαλιστική
μεταρρύθμιση που προωθεί η Κυβέρνηση.

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται λόγος για «αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό.

Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου.


Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής».

Επεισόδια - Agrotica - Συλλαλητήριο - αγρότες - Θεσσαλονίκη

Σε «προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς και της ακροδεξιάς» απέδωσε, εξάλλου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, τη ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica.

Μπλόκο - αγρότες - Κουρουμπλής - Βιάννος

Υπενθυμίζεται ότι με διαφορά λίγων ωρών κυβερνητικά στελέχη ήρθαν αντιμέτωπα με οργισμένους αγρότες. Ένταση προκλήθηκε στην προγραμματισμένη ομιλία του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, ενώ  ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τα «άκουσε» από αγρότες που είχαν στήσει μπλόκο στη Βιάννο της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις