Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Τόσκα για τις μολότοφ στο ΠΑΣΟΚ

"Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος... Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής", υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ.


Σφοδρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ μετά τη νέα
επίθεση με μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «είναι η δέκατη φορά από την ανάληψη καθηκόντων του κ. Τόσκα και το τρίτο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο που τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ».
Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής».
Κεντρικά γραφεία ΠΑΣΟΚ - μολότοφ
«Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.


Το Ποτάμι, με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι ανεπίτρεπτο. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία και στην καταγγελία της δεν χωρούν αστερίσκοι. Πέραν της φραστικής καταδίκης, είναι καθήκον της πολιτείας να διασφαλίσει τις ομαλές συνθήκες λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα γι' αυτό» αναφέρει το Ποτάμι.

Κεντρικά γραφεία ΠΑΣΟΚ - μολότοφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις