Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η εξήγηση του Άδωνι για το «τυχοδιώκτης» και «Ωραία Ελένη» ο Τσίπρας

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε για το επεισόδιο στο 1ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στους Δελφούς, όταν ο ίδιος εκτόξευσε χαρακτηρισμούς εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προκαλώντας την
αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη και την απολογία των διοργανωτών.
Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ως πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα. 
Υποστήριξε ακόμη ότι «αποδεικνύεται πως ο κ. Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα».
Επίσης, ζήτησε απαντήσεις από την κυβέρνηση γιατί επέλεγε ο κ. Τσίπρας να κάνει ραντεβού με τον εκδότη Στ. Ψυχάρη, αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.
Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης στη διάρκεια της ομιλίας του στο Φόρουμ των Δελφών,παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με την Ωραία Ελένη της Τροίας, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «τυχοδιώκτη» λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν είναι ηγέτης είναι τυχοδιώκτης», ενώ άσκησε δριμεία κριτική στην προσφυγική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.