Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Βλαντιμίρ Πούτιν: «Κανείς άλλος δεν έχει αυτό το όπλο που κατεβάσαμε στην Συρία» VIDEO

Ο Πούτιν κατονομάζει τα ¨χρυσά κόλλυβα¨ των Τούρκων.
Τελικά το ΝΑΤΟ μήπως ήρθε στο ΑΙΓΑΙΟ για να προστατεύσει τους έντρομους θαλασσόλυκους τούρκους;

Το οπλικό αυτό σύστημα «Bastion» παρουσιάστηκε στο κοινό για πρώτη φορά σε ένα ντοκιμαντέρ από τον Andrei Kondrashov «Κριμαία. The Way Home».
Σχολιάζοντας την εμφάνιση του όπλου αυτού στο ντοκιμαντέρ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε περήφανα :
«Κανείς άλλος δεν έχει αυτό το όπλο.»
Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν » ο Προμαχώνας¨ που σταμάτησε τόσο τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ από την ανάπτυξη πολεμικών πλοίων τους στη Μαύρη Θάλασσα. Επιπλέον, η εμφάνιση του ρωσικού συστήματος στο συριακό στρατό εμπόδισε επίσης μια πιθανή επέμβαση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ με το πολεμικό ναυτικό τους στον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
Το Πεντάγωνο και η ΕΕ δεν θα διακινδυνεύσουν να στείλουν τα πλοία τους στην ακτή της Συρίας, λόγω του κινδύνου να προσβληθούν από το όπλο αυτό που μπορεί να υπερνικήσει όλα τα σύγχρονα συστήματα αεράμυνας, γράφει η εφημερίδα Izvestia.
Commenting on the appearance of the complex in the documentary, Russian President Vladimir Putin proudly stated: «No one else has this weapon.» According to him, it was «Bastion» that stopped both the United States and NATO from deploying their warships in the Black Sea. In addition, the appearance of the Russian system in the Syrian army also prevented a possible intervention of US and NATO navies in the civil war in Syria. The Pentagon and the EU did not risk to send their ships to the Syrian coast because of the danger of being attacked by the weapon that can overcome all modern air defense systems, the Izvestia newspaper wrote. – http://www.pravdareport.com/russia/politics/26-02-2016/133649-bastion_onyx-0/#sthash.C3w5RoAv.dpuf
ΠΟΙΑ είναι λοιπόν τα ¨χρυσά κόλλυβα¨ των Τούρκων;

Russia: Watch these anti-ship missiles launch into the Black Sea
¨Μία συστοιχία πυραύλων «Bastion» αποτελείται από ένα συγκρότημα με 12 εκτοξευτές και οχημάτων MZKT-7930. Τα αντιπλοϊκά βλήματα Cruise «Onyx» διαθέτουν κεφαλή 290 κιλών. Το πυραυλικό σύστημα «Bastion» (PBRK) τοποθετείται στα βάθη της ακτής, για να μπορεί να ελέγχει όλη την ακτή .
Το σύστημα αυτό είναι σε θέση να διασφαλίσει την προστασία της ακτής που εκτείνεται πάνω από 600 χιλιόμετρα. pentapostagma.gr,
¨Μια συστοιχία πυραύλων P-800 αναπτύσσει τέτοια την ταχύτητα που τους καθιστά σχεδόν αόρατους για τα σύγχρονα ραντάρ. Επιπλέον, το βλήμα εκτελεί ελιγμούς καθώς πλησιάζει το στόχο.
Ως επιστέγασμα όλων, αυτό το υπερηχητικό πύραυλο πετά μόλις λίγα μέτρα πάνω από την επιφάνεια του νερού καθώς πλησιάζει το στόχο. Οι πύραυλοι με τους ελιγμούς αλλάζουν ενεργά την κατεύθυνση της πτήσης για να συγχέουν τους σταθμούς ραντάρ του εχθρού.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Engineering Corporation στην Reutov, που δημιούργησε το οπλικό αυτό σύστημα δήλωσε ότι η P-800 συστοιχίες πυραύλων είναι προικισμένες με τεχνητή νοημοσύνη που μοιάζει με την ανθρώπινη νοημοσύνη. Οι πύραυλοι ταξινομούν και να διανέμουν οι ίδιοι τον στόχοι , επιλέγουν τις τακτικές και το σχέδιο για την επίθεση για να καταστρέψει το στόχο.
O Αντιπρόεδρος της Ρωσικής Ακαδημίας Γεωπολιτικών υποθέσεων Βλαντιμίρ Anokhin είπε στην Pravda.Ru ότι η Ρωσία έχει χρησιμοποιήσει συστήματα Bastion στη Μαύρη Θάλασσα για μεγάλο χρονικό διάστημα ήδη.
Οι πλοίαρχοι των πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ, όταν εισέλθουν στην Μαύρη Θάλασσα, ξέρουν ότι βρίσκονται στη ζώνη των ρωσικών αυτών συστημάτων.
Η Ρωσία χρησιμοποιεί τα συστήματα αυτά στη Θάλασσα του Μπάρεντς και προτίθεται να τα χρησιμοποιήσει και στην Άπω Ανατολή¨ είπε ο εμπειρογνώμονας.
«Δεν υπάρχει καμία κούρσα εξοπλισμών, – δήλωσε ο Anokhin ¨Υπάρχει μια κατάλληλη απάντηση για το τι συμβαίνει στον κόσμο.» είπε ο εμπειρογνώμονας. 26.02.2016. http://www.pravdareport.com/
Φράκαραν το ΑΙΓΑΙΟ με προσφυγικές ροές, δουλεμπορικά και Νατοϊκά Πολεμικά Πλοία… και την Ελλάδα με αδιέξοδα.
Ότι και να κάνουν τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους οι γείτονες, επιβαρύνοντας ώρα με την ώρα την θέση τους.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις