Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Με το που είδαν τι πήδηξε πάνω της πάγωσαν. Μέσα σε δευτερόλεπτα όλες έκλαιγαν ασταμάτητα…

H Ριτζέιν Τσίλι είναι 49 ετών και ζει στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας.
Πριν από λίγους μήνες, ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο και η νόσος προχώρησε γρήγορα σε σημείο που δεν υπήρχε θεραπεία.

Πολύ εξασθενημένη, η Ριτζέιν δεν μπορεί πλέον να φύγει από το νοσοκομείο, αφού νοσηλευόταν για αρκετές εβδομάδες. Καθ “όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο, η γυναίκα λαμβάνει τακτική επίσκεψη από τους φίλους και την οικογένειά της, αλλά συχνά διαμαρτύρεται για την απουσία κάποιου πολύ ιδιαίτερου.
Η Ριτζέιν τρελαίνεται για το σκύλο της, τον Ρίτσι. Τον φροντίζει από τότε που ήταν κουτάβι και τον κακομαθαίνει όσο και τον γιο της. Για την Ριτζέιν, το να είναι μακριά από αυτόν είναι βασανιστήριο. Φοβάται το ενδεχόμενο θανάτου, χωρίς να έχει δει τον Ρίτσι για τελευταία φορά, και ρωτά αρκετές φορές για το σκυλί να έρθει για μια τελευταία επίσκεψη. Ωστόσο, η ασφάλεια του νοσοκομείου είναι ενάντια στην παρουσία ζώων στα πλαίσια της πολιτικής του. Κυρίως επειδή ο κίνδυνος μόλυνσης είναι πολύ υψηλός για κάποιον με τέτοια κακή υγεία. Αλλά η Ριτζέιν πεθαίνει, και το να έρθει σε επαφή με κάποια επιπλέον μικρόβια δεν θα επιδείνωνε σε μεγάλο βαθμό την τρέχουσα κατάσταση της. Συγκινημένοι από την τελευταία επιθυμία της, η Ομάδα Φροντίδας του Νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν, αποφασίζει να κάνει μια εξαίρεση και να επιτρέψει την είσοδο στον τετράποδο επισκέπτη.
Την ημέρα που συμφωνήθηκε, ο Τιάγκο, ο γιος της Ριτζέιν ταξιδεύει με το σκυλί με ένα ταξί για να συναντήσει τη μαμά του. Για λόγους ασφαλείας, η συνάντηση έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα σε ένα ειδικό δωμάτιο. Ωστόσο, τη στιγμή που ο Ρίτσι βλέπει από μακριά την ιδιοκτήτριά του, ο ίδιος δεν μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό παραπάνω. Το ζώο τρέχει προς τη Ριτζέιν και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει, πηδάει πάνω σε κρεβάτι της, και γλείφει το πρόσωπό της. Τι συγκινητική συνάντηση! Η γυναίκα και ο σκύλος είναι σαφώς συγκλονισμένοι που είδαν ο ένας τον άλλον. Για όσους παρευρίσκονται, είναι αδύνατο να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
Αυτή η συγκινητική στιγμή κινηματογραφήθηκε από την οικογένεια της Ριτζέιν:
Αυτές οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Η τελευταία επιθυμία της Ριτζέιν ήταν σίγουρα ασυνήθιστη, αλλά δείχνει πόσο δεμένοι γινόμαστε με τα αγαπημένα μας κατοικίδια.
Ακόμα και στις τελευταίες της στιγμές, αυτή η γυναίκα ήθελε να πει αντίο στον αγαπημένο της φίλο.
πηγή : fanpage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.