Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τα υπερηχητικά βλήματα του Πούτιν που ξεπερνούν δέκα φορές την ταχύτητα του ήχου

Αχρηστεύουν κάθε αντιπυραυλική ασπίδα οι βαλλιστικοί πύραυλοι του Πούτιν

Η Ρωσία, εκμεταλλεύεται τις επιφυλάξεις της Δύσης σε σχέση με την άμεση πρόκληση παγκόσμιας σύγκρουσης, αναπτύσσοντας συνεχώς τις στρατιωτικές τις δυνατότητες, προκειμένου να είναι έτοιμη για το μοιραίο.
Έτσι, αναπτύσσει νέους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους (ICBM), οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να διεισδύουν στα αμερικανικά αντιπυραυλικά συστήματα.
Αυτό αποκάλυψε ο Ρώσος Αντιστράτηγος, Sergei Karakayev, μιλώντας στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Itar –TASS».
«Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ δεν τηρούν καθόλου εποικοδομητική στάση και συνεχίζουν να ενισχύουν την αντιπυραυλική τους άμυνα στην Ευρώπη», σημείωσε ο Karakayev και τόνισε πως οι ρωσικές δυνάμεις έχουν στην διάθεση τους νέους τύπους πυρηνικών κεφαλών που είναι αδύνατο για οποιοδήποτε σύστημα προβλέψει το ίχνος πτήσης τους.
Έτσι στην ουσία αχρηστεύεται η αμερικανική αντιπυραυλική άμυνα, κάτι που εξάλλου παραδέχθηκε και το παγκσομιοποιητικό ίδρυμα αναλύσεων «Stratfor», όπως διαβάσατε σε σημερινό άρθρο του prisonplanet.gr
Σημειώνεται πως η Ρωσία έχει υλοποιήσει την δοκιμή ενός νέου υπερηχητικού βλήματος YU-71, το οποίο είναι ικανό να επιταχύνει έως και δέκα φορές την ταχύτητα του ήχου, ακολουθώντας μια μη προβλέψιμη βαλλιστική τροχιά.

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις