Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τι μπορεί να πάθει κάποιος εάν πάει να αλλάξει ένα λάστιχο φορτηγού και εκείνο "σκάσει" δίπλα του; (Video)

Δεν μπορεί να φανταστείτε πόσο δυνατή είναι η έκρηξη. Στο βίντεο που θα δείτε κυριολεκτικά όταν σκάει το λάστιχο ο άνθρωπος τινάζεται στον αέρα.

Σε ένα συνεργείο αλλαγής ελαστικών, ένας εργαζόμενος έπρεπε να αλλάξει το τεράστιο λάστιχο ενός φορτηγού. Το έβγαλε, το τοποθέτησε κάτω και άρχισε να το φουσκώνει για να δει από πού χάνει αέρα.
Το λάστιχο ήταν τόσο μεγάλο που ο άνθρωπος κάθισε επάνω του και από τη βαλβίδα άρχισε να το φουσκώνει με το ειδικό κομπρεσέρ αέρα. Το λάστιχο φούσκωνε και φούσκωνε αλλά ο άνθρωπος δεν έπαιρνε το δάχτυλο του από τον αέρα. Συνέχιζε να το φουσκώνει.
Μέχρι που το ελαστικό έφτασε στα όρια του και ξαφνικά έγινε μια μικρή αλλά ισχυρή έκρηξη. Για την ακρίβεια σφοδρή έκρηξη η οποία τίναξε τον άνθρωπο ψηλά, του έσκισε όλα τα ρούχα και τον άφησε ημίγυμνο και του προκάλεσε σοβαρά τραύματα.
Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η έκρηξη του ελαστικού που το καουτσούκ χτύπησε τον άνδρα σαν να τον χτυπούσαν θραύσματα βόμβας, ενώ από την πίεση τα μπουλόνια στις ζάντες εκσφενδονίστηκαν σε μεγάλη απόσταση δίχως να πετύχουν κανέναν, ευτυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις