Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ηράκλειο: 'Εξωση σε εξαμελή οικογένεια για λίγα ευρώ (φωτο)

'Εκκληση σε ιδιοκτήτες σπιτιών έκανε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς ώστε να βρεθεί στέγη για την εξαμελή οικογένεια στο Ηράκλειο, στην οποία έγινε σήμερα έξωση.
Παρά την παρουσία του στον Εισαγγελέα Ηρακλείου, ο κ. Βοργιάς δεν κατάφερε να πάρει τη μικρή πίστωση χρόνου που ζητούσε για την οικογένεια, η οποία θα φιλοξενηθεί, για την ώρα, σε φίλους.


Παρά το γεγονός, είπε ο κ. Βοργιάς, ότι διαβεβαιώσαμε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ότι τα χρήματά του ήταν διασφαλισμένα για τους επόμενους μήνες, ο ίδιος επέμενε στην έξωση, "για 438 ευρώ", όπως είπε χαρακτηριστικά. 


Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου διαβεβαιώνει ότι τα ενοίκια της οικογένειας, είναι εξασφαλισμένα για μισό χρόνο, την ώρα που γίνονται προσπάθειες να βρεθεί δουλειά στο άνεργο ζευγάρι με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά. Νωρίτερα πάντως επικράτησε ένταση με τον πατέρα της οικογένειας να διαμαρτύρεται έντονα παρουσία της αστυνομιίας και δικαστικού επιμελητή. - 
http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/irakleio-exosi-se-exameli-oikogeneia-gia-liga-eyro-foto#sthash.sMgWa7FV.uYszpdrS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις