Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Αυτά θα είναι τα υπερόπλα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Υπεράνθρωποι στρατιώτες, ενεργειακά όλα, επιθέσεις μέσω κυβερνοχώρου και υπερηχητικά αεροσκάφη είναι έτοιμα να «πέσουν» στην μεγαλύτερη μάχη του μέλλοντος.

Ο αγώνας του καλύτερου οπλισμένου φαίνεται να παιχτεί στον τεχνολογικό εξοπλισμό καθώς τα ισχυρότερα έθνη φτάνουν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας τα όπλα που διαθέτουν.
Οι κυβερνήσεις επενδύουν τρισεκατομμύρια σε τεχνολογία τύπου Star Trek συμπεριλαμβανομένης της τηλεμεταφοράς και αεροσκαφών ικανών για διαστημικές πτήσεις αλλά και όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας τα οποία τείνουν να γίνονται ολοένα και πιο εξελιγμένα. Φυσικά, οι στρατιώτες εδάφους θα είναι οι πρώτοι που θα αλλάξουν. Όλοι θα είναι εφοδιασμένοι με εξωσκελετούς, οι οποίοι θα επιτρέπουν στους στρατιώτες να μεταφέρουν 300 κιλά εξοπλισμού, να τους βοηθάει στο τρέξιμο αλλά και να κάνουν άλματα πάνω από τις ανθρώπινες δυνατότητες.
Οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι είναι η Αμερική με την Ρωσία, των οποίων η σύγκρουση θα γίνει «εν μια νυκτί» και για αυτό οι Αμερικάνοι ψάχνουν τον Iron Man που θα μπορεί να ανταπεξέρχεται σε αυτό.
596760
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Αυτά θα είναι τα υπερόπλα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.