Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ FBI COMEY! Γι΄αυτό δεν ήσκησε κατηγορίες εναντίον της Κλίντον ;

Απαιτούν ειδικό εισαγγελέα οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής

-του κ Kurt Nimmo – 12 Ιούλη 2016 – μετάφρασις/επιμέλεια του
κ Ιωάν. Κουντούρη –JohnKountouris.com
Οι Ρεπουμπλικάνοι ζητούν απαντήσεις από το αφεντικό του FBI James Comey.
Τη Δευτέρα, έστειλαν μια επιστολή ζητώντας να μάθουν γιατί δεν πρότεινε ομοσπονδιακές κατηγορίες εις βάρος της Χίλαρι Κλίντον σχετικά με τη χρήση της ιδιωτικών διακομιστών εμαιλ. Η κα. Κλίντον «έθεσε σαφώς τα μυστικά του έθνους μας σε κίνδυνο» αναφέρει η επιστολή. «Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, και ο αμερικανικός λαός αξίζει μια πιο ισχυρή εξήγηση για την απόφασή σας για τη μη εν προκειμένω σύσταση ποινικών διώξεων».
Screen Shot 2016-07-30 at 6.30.54 PM
Η επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος του Σώματος Δικαστικής Επιτροπής Bob Goodlatte της Βιρτζίνια, και μέλος της επιτροπής Ρεπουμπλικάνος Trey Gowdy της Νότιας Καρολίνας, αναφέρει επίσης τα μηνύματα που είχε διαγράψει η Κλίντον, τα οποία είχε ανακτήσει εγκληματολογικά το FBI. Θέλουν να γνωρίζουν εάν τα μηνύματα είχαν τίποτα να κάνει με το Ίδρυμα Κλίντον.
Ο Διευθυντής της HSBC Holdings
Ο James Comey δεν είχε συστήσει εν μέρει ομοσπονδιακές κατηγορίες επειδή είναι συνδεδεμένος με το Ίδρυμα Κλίντον, μέσω της ελβετικής τράπεζας HSBC.
Ο Comey διορίστηκε Διευθυντής της HSBC Holdings το Μάρτιο του 2013. Έγινε ένας ανεξάρτητος μη εκτελεστικός Σύμβουλος και μέλος της επιτροπής ευπάθειας χρηματοπιστωτικού συστήματος (Financial System Vulnerabilities Committee). Είχε οριστεί ο διορισμός να λήξει αυτό το έτος.
Πλούσιοι πελάτες της HSBC είχαν παραταχθεί για να κατακλύσουν με μετρητά το Ίδρυμα Κλίντον, συμπεριλαμβανομένου του κ Jeffrey Epstein, του διαχειριστή αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου και καταδικασμένου δράστη σεξουαλικών αδικημάτων. Άλλοι περιλαμβάνουν τον καναδέζο μεταλλευτικό μεγιστάνα Frank Giustra και τον Richard Caring, τον Άγγλο μεγιστάνα λιανεμπορίου.
Η HSBC είναι συνδεδεμένη με το Ίδρυμα Κλίντον μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένων των “Χτίζοντας την Εταιρική Συμμαχία”, “Κλιμάκωση Συγκομιδής βρόχινου Νερού για τον 21ο αιώνα στο Μεξικό”, “Επένδυση στη Διοίκηση και την Ηγεσία στο Βιετνάμ,” και άλλα έργα. Συμμετέχουν επίσης η Goldman Sachs, η Deutsche Bank, η Morgan Stanley, καθώς και ένας αριθμός πολυεθνικών εταιριών.
Ο μύλος χρήματος Κλίντον
Χρησιμοποιούν το ίδρυμα για να πλουτίσουν οι Κλίντον. Τα έγγραφα που έχουν αποκαλυφθεί μέσα από την άσκηση της προσφυγής από το μεγάλο δηκιγορικό σύλλογο Judicial Watch «προέβλεψαν έναν οδικό χάρτη για περισσότερες από 200 αποφάσεις σύγκρουσης συμφερόντων που οδήγησε σε 48 εκατομμύρια τουλάχιστον δολλάρια σε αμοιβές ομιλιών για τους Κλίντον κατά τη διάρκεια της θητείας της Χίλαρι Κλίντον ως υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ. Π.χ., προηγουμένως αποκαλυφθέντα έγγραφα σε αυτή την αγωγή, εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τα κεφάλαια που δέχτηκε η Κλίντον από οργανισμούς που συνδέονται με τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα και το Ιράν, μεταξύ άλλων. “
Η Χίλαρι Κλίντον και οι βοηθοί της συμμετείχαν στην συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα και «μετέτρεψε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στα γραφεία DC του Ιδρύματος Κλίντον.»
Ο Ειδικός Εισαγγελέας
Μπορεί ο Comey να βρίσκεται στην περιφέρεια της χρήσης Κλίντον της εξωτερικής πολιτικής για να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμά της, αλλά η θέση του στην HSBC μπορεί εν μέρει να εξηγήσει γιατί έτυχε ξεχωριστής μεταχείρισης ενώ διώχθηκαν άλλοι που είχαν κατηγορηθεί για παρόμοια εγκλήματα.Η σχέση του, ωστόσο αδύναμη, θα πρέπει να είναι αρκετή για να επανεξεταθεί η υπόθεση και να διοριστεί ένας ειδικός εισαγγελέας, όπως έχει ζητήσει ο Ρεπουμπλικάνος Matt Σάλμον της Αριζόνα.
Ο Ρεπουμπλικάνις απο το Οχάιο Μάικ Τέρνερ κατηγόρησε το FBI ότι είναι «ως το λαιμό σε πολιτικές προκαταλήψεις» και δήλωσε ότι θα έπρεπε να γίνει μια «ανεξάρτητη και αμερόληπτη απόφαση» σχετικά με τη νομιμότητα της χρήσης Κλίντον του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
infowars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.