Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ από τον Χάρη Καφετζόπουλο στον Αντώνη Ρέμο για Κεμάλ. «Αν είσαι π@ύστης δεν με ενδιαφέρει! Άνοιξε κάνα βιβλίο μ@λ@κ@ τραγουδιάρη να μάθεις την ιστορία των Ποντίων»!

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο μάνατζερ της πιάτσας Χάρης Καφετζόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο και πως σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Κεμάλ Ατατούρκ...


Μπλιαχ και... Ντροπή σου (που λέει και το άσμα σου) Αντώνη Ρέμο! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

αν είσαι πούστης δε με ενδιαφέρει…
αν «χρηματοδοτείς» γκομενίτσες να παίζουν τη σύζυγο ούτε αυτό με ενδιαφέρει…
αν έχεις φαν λοβοτομημένα καϋμένα ποσώς με ενδιαφέρει…
αν στη Μύκονο στήνεις παρτάκια για την «αγάπη που χάθηκε στη σκόνη» χέστηκα…
αν είσαι βάζελος όπως και γω στα αρχίδια μου…
αν το «μπινές» είναι ένα επίθετο που θέλεις να συνοδεύει το όνομα σου στον πούτσο μου…
αν ψάχνεις τον έρωτα ανάμεσα στο οθωμανικό δίκαιο με ταξιδάκια στην ανατολή, ποιος γαμεί ψηλά καπέλα…
αν ψάχνεις ψήφους για την πολιτική σου σταδιοδρομία ανάμεσα σε πομάκους, κιζιλμπάσηδες και πατσατζίδικα της Σαλονίκης, άντε και καλά γαμήσια…
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανοίξεις κάνα βιβλίο ΜΑΛΑΚΑ νταχτιρτζή και να μάθεις!
να μάθεις ΜΑΛΑΚΑ τραγουδιάρη για την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων…
να μάθεις την Ιστορία των Ποντίων…
να μάθεις μαλακοσφουγγαρίστρα ποιος έκαψε τη Σμύρνη κι έστειλε στον τάφο χιλιάδες Έλληνες…
εν τέλει…
να μάθεις ΜΟΥΝΑΚΙ ότι ο τόπος που σε ταΐζει και σε έκανε από το απόλυτο τίποτα που είσαι φίρμα, ΑΠΑΙΤΕΙ τον σεβασμό σου στην Ιστορία του, ακόμα κι αν είσαι ένα τουρκόσπορο όπως εσύ… λοιπόν… άντε γαμήσου Μανταλένα πλουμιστή που θα μας δηλώσεις και τη περηφάνια σου για τη καμένη σάρκα των Ελλήνων… στη διάθεσή σου! για οτιδήποτε!

Χάρης Καφετζόπουλος

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ 

Ο Χάρης Καφετζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν για 8 και πλέον χρόνια η επαγγελματική απασχόληση του ως DJ σε διάφορα Rock Club της Αθήνας. Συνεργάστηκε στιχουργικά για πρώτη φορά με τον συνθέτη Νίκο Βεντουράτο κάνοντας την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.

Αμέσως μετά συνεργάστηκε με τον συνθέτη και κιθαρίστα Αντώνη Μιτζέλο και έγραψε 2 τραγούδια στο τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος Τερμίτες “περιμένοντας τη βροχή”. Το “βασίλισσα της σιωπής” (Πάρε με από δω) και το “θεά του σκοταδιού”. Το τραγούδι “βασίλισσα της σιωπής” θεωρείτε ένα από τα καλύτερα τραγούδια του συγκροτήματος. Την ίδια εποχή ανέλαβε ως παραγωγός δίσκων στην Industry records Co – PolyGram. Συνεργάστηκε για λογαριασμό της Industry records και της Falling Goose Rec. με την Emi Records και την Ricordi Rec. στο Μιλάνο.

Παράλληλα είχε μέρος του σχολιασμού και κριτικής για νέες δισκογραφικές κυκλοφορίες σε μουσικά περιοδικά (pop & rock),ενώ μαζί με τον διευθυντή της PolyGram Βάσο Τσιμιδόπουλο εκδώσανε το μουσικό περιοδικό “Κου Κου”.

Παραγωγός και παρουσιαστής της ραδιοφωνικής εκπομπής radio show στους ραδιοσταθμούς: Ελλάδα fm – 2 πρόγραμμα ΕΡΤ – Αθήνα 9,84 fm. Κεντρικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ2 “Ηχοδρόμιο” και “Μεικτό Λύκειο” στην ΕΤ1.

Εργάστηκε στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία «Πανδώρα» για ανεξάρτητες παραγωγές της rock –metal και εναλλακτικής αντεργκράουντ σκηνής. Ήταν ένας από τους τρεις βασικούς μετόχους του Blue Studio ltd. Post production, με δραστηριότητες σε μουσικά video clip και ντοκιμαντέρ κυρίως για λογαριασμό του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Έχει επιμεληθεί μουσικά, πολλά ντοκιμαντέρ της τηλεόρασης για λογαριασμό του ΕΟΤ, με κορυφή το ντοκιμαντέρ των Olympic games ’96 για την επέτειο των εκατό χρόνων από την έναρξη τους, (που ακολούθησε το Ολυμπιακό «Πήγασος» σε μουσική Βαγγέλη Παπαθανασίου), για 136 χώρες.

Το 1994 κυκλοφόρησε η πρώτη του ποιητική συλλογή «αισθητική απόλαυση του μύθου» και το 2008 η δεύτερη ποιητική συλλογή του «Το χρώμα της σελήνης είναι Βυζαντινό». Έχει γράψει τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega“Τζιβαέρι”, καθώς και τα τραγούδια : Αν μ’ αγαπάς – Σε βρίσκω – Ritmo Latino – Χάθηκα μες το στίγμα σου – Στολιδάκι – Βασιλεμένα κάστρα – Του Χάρη – Πειρατής η Θεός – Θεά του σκοταδιού – Πάρε με από δω (Βασίλισσα της σιωπής) – Τι να κάνω – Plaza de Toro’s –Βοτσαλάκι μου και κύμα – Ωραιότατη κοιμωμένη – Ο φίλος μου ο Γιάννης – Θησαυρέ μου κ.α.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και ερμηνευτές όπως: Αντώνη Μιτζέλο, R.Persi, Άκη Τριανταφύλλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, S. Previstri, Δημήτρη Ζερβουδάκη,T. Depiscopo, Nίκο Βεντουράτο, Γιάννη Πάριο, Χριστίνα Μαραγκόζη, Πέννυ Ξενάκη,Konstantinos M., Πασχάλη, Νίκο Nομικό, Τάκη Βασαλάκη κ.α.
Στις προσεχείς μουσικές δραστηριότητες του συμπεριλαμβάνονται: Η θεατρική rock opera “Exodus” σε σκηνοθεσία Ελένης Θ. Αγγελόπουλου, και οι δισκογραφικές συνεργασίες με Αντώνη Μιτζέλο, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Θοδωρή Λαχανά κ.α.

Στίχοι

Ritmo Latino

Στίχοι: Χάρης Καφετζόπουλος
Μουσική: S. Previstri & R. Persi 1. Πένυ Ξενάκη Δεν μπορώ να φανταστώ πάλι εδώ σε έχω
Ότι θέλω να σου πω απόψε θα θυμηθώ
Μάτια γαλανά
Θάλασσα βαθειά
Και ‘γω δεν είμαι εκεί
Άλλον να κρατάς
Πες μου πως ξεχνάς
Στην αμμουδιά τη χρυσή.Στο κύμα θυμήσου Ritmo Latino
Στην άμμο μαζί σου Ritmo Latino
Τα αστέρια που πέφτουν Ritmo Latino
Χορεύουν μαζί σου Ritmo Latino.Σε έρημα νησιά
Πάρε με αν θες
Σε χώρες τροπικές να ταξιδέψουμε μαζί ξανά.Μάτια γαλανά
Καλοκαιρινά
Και γω δεν είμαι εκεί
Μάτια γαλανά
Θάλασσα βαθειά
Στην αμμουδιά τη χρυσή.Στο κύμα θυμήσου Ritmo Latino
Στην άμμο μαζί σου Ritmo Latino
Τα αστέρια που πέφτουν Ritmo Latino
Χορεύουν μαζί σου Ritmo Latino.

Η συνέντευξη του Χάρη Καφετζόπουλου στο «Βήμα»

Ο κ. Χάρης Καφετζόπουλος ασκεί καθήκοντα marketing communication για την εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας οινοπνευματωδών ποτών Hellas Mex SA, η οποία διανέμει στην Ελλάδα μεταξύ άλλων τις μπίρες Corona Extra, Asahi και Budwiser. Παράλληλα ασχολείται με τη στιχουργία, ενώ κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με την έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία και υπήρξε παραγωγός μουσικών εκπομπών στην κρατική και στην ιδιωτική ραδιοφωνία.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του κ. Χ. Καφετζόπουλου ξεκινά όταν ήταν 12 ετών, οπότε εργάζεται για πρώτη φορά σε καταστήματα ειδών ρουχισμού ως πωλητής, ενώ έπειτα από λίγα χρόνια βρίσκεται εκ του παραλλήλου να δουλεύει και ως d.j. Η περαιτέρω πορεία του στο επαγγελματικό στερέωμα είναι πολύμορφη.

Στα 24 του εργάζεται για τέσσερα χρόνια στην πολυεθνική εταιρεία Urania, η οποία κατασκευάζει και εισάγει τηλεοράσεις, μοντάροντας τηλεοράσεις, ενώ αμέσως μετά περνά στην έντυπη δημοσιογραφία γράφοντας για το περιοδικό «Ποπ&Ροκ», εκφράζοντας έτσι και την αγάπη του για τη μουσική ­ αποτέλεσμα της ενασχόλησής του με αυτήν την περίοδο που εργαζόταν ως dj. Αμέσως μετά εκδίδει σε συνεργασία με τον Βάσο Τσιμιδόπουλου, τότε διευθυντή ξένου ρεπερτορίου της εταιρείας παραγωγής δίσκων Polygram για έναν χρόνο το μουσικό περιοδικό «ΚούΚου».

Το 1986 αναλαμβάνει την εταιρεία παραγωγής δίσκων ξένου ρεπερτορίου του κ. Νίκου Παπαθανασίου με έδρα το Μιλάνο, καθώς και τις εργασίες της στην Ελλάδα, μέσω της οποίας συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως η Milva, ο Adriano Celentano και η Tina Turner. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς εργάζεται ως μουσικός παραγωγός στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα παρουσιάζει για την ΕΤ2 τη νεανική μουσική εκπομπή «Ηχοδρόμιο». Με το άνοιγμα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας βρίσκεται να εργάζεται ως μουσικός παραγωγός για το ραδιόφωνο του Antenna. Η συνέχεια στη ραδιοφωνική του καριέρα είναι μια μουσική εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο επόμενος παράλληλος σταθμός στην πορεία του είναι η συμμετοχή του στον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος Τερμίτες με τίτλο «Περιμένοντας τη βροχή», όπου γράφει τους στίχους για τα τραγούδια «Πάρε με από δω» και «Θεά του σκοταδιού». Η συνέχεια για την ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι η συμμετοχή του στον δίσκο «Διδυμότειχο μπλουζ», όπου γράφει το τραγούδι «Σε ψάχνω» σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το ίδιο διάστημα παρουσιάζει τη δημοσιογραφική εκπομπή «Μεικτό λύκειο» στην ΕΤ1, η οποία διαπραγματευόταν τα προβλήματα των μαθητών της Β’ και Γ’ Λυκείου.

Το 1991 περνά στον χώρο του marketing αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση marketing της εταιρείας Αμφίων ΑΕ, η οποία εισάγει και προωθεί στην ελληνική αγορά το Southern Comfort και την μπίρα Miller, όπου εργάζεται ως το 1996. Το 1994 κυκλοφορεί η πρώτη ποιητική συλλογή του με τίτλο «Αισθητική απόλαυση του μύθου», ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφορεί από την Polygram δίσκος με τραγούδια στα οποία έχει γράψει τους στίχους με τίτλο «Plaza de toros», τα οποία ερμηνεύουν η Πέννυ Ξενάκη και ο Κωνσταντίνος.

Το 1997 αναλαμβάνει τη διεύθυνση διαφήμισης του ραδιοφωνικού σταθμού Cool FM, από όπου αποχωρεί τον Αύγουστο του 1999 για να αναλάβει το marketing communication στην Hellas Mex, όπου και εξακολουθεί να εργάζεται, ενώ παράλληλα γράφει και τους στίχους για τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς «Τζιβαέρι».

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζει τη δεύτερη ποιητική συλλογή του, καθώς και μια νέα συνεργασία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη για τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, όπου θα συμμετέχει με το τραγούδι «Ελα κρυφά». Ο κ. Χάρης Καφετζόπουλος δεν έχει σπουδάσει ποτέ στη ζωή του σε κανένα πανεπιστήμιο. Δεν κατέχει κανενός είδους πτυχίου, κατέχει όμως σημαντική θέση σε μια εταιρεία όπως η Hellas Mex, η οποία το 1999 παρουσίασε κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 3,2 δισ. δρχ. Το αντικείμενο της δουλειάς του είναι η προώθηση στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στον Τύπο, καθώς και σε χώρους μαζικής εστίασης των προϊόντων της εταιρείας και υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη δουλειά χρειάζεται πολύ χρόνο, καλή γνώση της αγοράς, ευελιξία, δυνατότητα επικοινωνίας και καλές δημόσιες σχέσεις.

Οπως χαρακτηριστικά λέει, έχει συμβουλευθεί ανθρώπους του ίδιου χώρου οι οποίοι έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και έχει μελετήσει πολύ για να καλυτερεύσει τόσο το επίπεδο της δουλειάς του όσο και την αποδοτικότητά του. Τονίζει δε ότι το προϊοντικό marketing, όπως αυτός το έχει βιώσει, δεν γίνεται από το γραφείο, χρειάζεται αδιάκοπη ενασχόληση και πολλή επιμονή. «Το να κάνεις ένα άγνωστο προϊόν leader στην αγορά είναι στοίχημα με τον εαυτό σου και μάχη με τον ανταγωνισμό ­ και πρέπει να κερδηθούν και τα δύο» συμπληρώνει.


Πηγή: http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/09/blog-post_578.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις