Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Όπως λέει ο σοφός Ελληνικός λαός,»ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ»…

Το 2008, ηταν ολοφανερο,απο τα λεγομενα του κ.Αλογοσκουφη,τοτε ΥΕΟ ,οτι οι Ελληνικες τραπεζες,δεν ειχαν εκτεθει ,τουλαχιστον σε σοβαρο βαθμο στα «τοξικα» ομολογα της leeman Brothers.

Επισης ηταν φανερο,εως κραγμενο,οτι η Ντοιτσεβανκ
ειχε εκτεθει σε βαθμο κακουργηματος για τους επενδυτες και καταθετες της.Αυτες οι τοποθετησεις της σε ομολογα οχι υψηλου,αλλα ηλιθιου ρισκου,σε μια ηδη διαφαινομενη ως καταρρεουσα Αμερικανικη αγορα,ηταν ενα εγκλημα εναντια στην ΕΕ.
Το ιδιο,αλλα σε μικροτερο βαθμο ειχαν εκτεθει οι Ολλανδικες και φυσικα οι Γαλλικες τραπεζες.
Ειναι αποριας αξιον λοιπον,- Θελω να δηλωσω εδω οτι ουδεποτε υπηρξα «δεξια» ψηφοφορος-γιατι η αντισταση του κ.Αλογοσκουφη στην προσπαθεια του τοτε πρωθυπουργου της «Ελλαδας» κ. Καραμανλη,να «ενισχυσει» τις Ελληνικες τραπεζες με 28 δις ευρω απο τον κρατικο προυπολογισμο,ως δηθεν εγγυησεις,κατεληξε στην απομακρυνση του και στο διορισμο αλλου,μαλλον ποιο «προθυμου» ΥΕΟ, του οποιου μου διαφευγει το ονομα.
Εκ των αποτελεσματων κρινω οτι ο κ.Αλογοσκουφης ηταν το μονο «πολιτικο» προσωπο που σταθηκε ως «αναχωμα» στην προσπαθεια της οριστικης λογιστικης καταστροφης του «Ελληνικου» κρατους.
Διοτι η δηθεν καταστροφη της Ελληνικης οικονομιας,που κατεληξε στην ανευ προηγουμενου ληστεια του Ελληνικου κρατους απο πολυποικιλους λησταρχους,πραγματωθηκε απο μια αισχρη αλυσσιδα Πρωθυπουργων και ΥΕΟ,καραγκιοζηδων ,οι οποιοι εκαναν πως δεν ηξεραν το θεμα.
Στην ληστεια αυτη,συνεπικουρησαν τα επισης αισχρα και ανθελληνικα ΜΜΕ,τα οποια συνεχιζουν μεχρι σημερα να υποθαλπτουν τις ενεργειες των λησταρχων,»Ελληνων» και Ευρωπαιων.
Οπως ολα ομως,ετσι και η ληστεια της Ελλαδας ειναι τοσο εωλη,στηριζομενη σε τοσα πηλινα ποδια,ηδη ραισμενα,που εν μια νυκτι και λιαν συντομως,θα τελειωσει,δημιουργωντας στρατιες ολοκληρες απο επωνυμους ,»Ελληνες» και Ευρωπαιους επωνυμους μαφιοζους,υπολογους στην παγκοσμια δικαιοσυνη.
Θα αποδειχθει το πασιφανες,οτι η Ελλαδα ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ,αλλα αντιθετως ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ,ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ,ακομα και ΚΡΑΤΗ,την ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ και ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
Οπως λεει ο σοφος Ελληνικος λαος,»ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Τωρα ξερουμε τι με απελπισμενο τροπο προσπαθει να αποφυγει το οργανο του διεθνους ναζισμου,και ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ προσπαθωντας να καλυψει τα ιχνη της κατω απο τις κραυγιες και το αιμα αθωων Ελληνων και Τουρκων στρατιωτων,σε εναν Ελληνοτουρκικο πολεμο.
Δυστυχως για αυτο το ανθρωπινο περιττωμα,ειτε γινει ειτε δεν γινει αυτος ο πολεμος,τιποτα δεν γλυτωνει το τομαρι της απο εκει που ωδηγησε ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,αλλα ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.Αλλους με τις ενεργειες της,και αλλους με τα αποτελεσματα της αποκαλυψης των ενεργειων της.
Η Ελλαδα θα ζησει για πολλες χιλιαδες χρονια ακομα.
Ο συνενοχος της σουλτανος,ως φαινεται διανυει τις τελευταιες του εβδομαδες.
Ο πανικος στις ταξεις των ορφανων της ΝΤΠ.ειναι προδηλος.
Προδηλος απο τον τροπο που αντιδρουν και τα ουρλιαχτα πληγωμενων θηριων που σκορπουν απελπισμενα στην παγκοσμια ατμοσφαιρα.
Κυριες και κυριοι «ορφανα» της ΝΤΠ,κανεις δεν σας λυπαται.
Και για ακομα μια φορα,ο Ελληνας,θα σταθει το ανυπερβλητο αναχωμα στις επιδιωξεις των βαρβαρων,που αυτη την φορα,επιτιθενται οχι εξ ανατολων,μα εκ δυσμων.
Παντου εμφαινεται η ανυπερβλητη συμπαντικη ισορροπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις