Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τα λουλούδια της διαπλοκής…


Τα λουλούδια της διαπλοκής…


Τζούλια Λιακοπούλου 


Από πολλών ετών, τα λουλούδια της διαπλοκής είχαν ανθίσει…

 


Η Αριστερή… κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτεργάτη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τότε… με πύρινους λόγους μέσα στο Κοινοβούλιο, είχε σηκώσει τη σημαία της Εθνεγερσίας και είχε ζωστεί τα φυσεκλίκια κατά της διαφθοράς και διαπλοκής (Μπόμπολα-Αλαφούζου-Μυτιληναίου κ.λ.π.  φερέλπιδων νέων…… και όχι μόνο…). Όμως, τα χρόνια αλλάξανε, αλλάξαν κι οι καιροί… που λέει και το παλιό εκείνο τραγουδάκι!
Για να ρίξουμε μια ματιά στα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ…
Απ εποχής ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ ακόμα, ο Γιάννης Δραγασάκης, υπήρξε  ένας εν των οικονομικών υπουργών που υπέγραψαν τις τεράστιες συμβάσεις με τη Siemens, στη συγκυβέρνηση Ζολώτα! Κάθε υπογραφή που έβαζε, γνώριζε ότι  δέσμευε το όποιο πολιτικό του μέλλον….
Ο Στέλιος και Νίκος Παππάς, ή αλλιώς, πατήρ και υιός. Είναι γνωστό πως το άλλο παιδί του Στέλιου και η σύζυγός του, αντιμετωπίζουν σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Είναι γεγονός πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν, τους υποχρεώνει 11 μήνες το χρόνο να βρίσκονται σε ειδικό κέντρο εκτός Ελλάδας. Ποιος μπορεί να αναλάβει τέτοιο κόστος, ως υπάλληλος της ΔΕΗ; Και μάλιστα, όταν ο έτερος υιός ως οικονομολόγος, επέλεξε το πανεπιστήμιο του Strathclyde, ένα από τα ακριβότερα στον κόσμο, για μεταπτυχιακές σπουδές; Μήπως η αναζήτηση χορηγού (όχι και τόσο αναζήτηση τελικά..) κατέληξε στο πρόσωπο γνωστού πρώην τραπεζίτη με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα;;; Ναι! Για τον κύριο Λαυρέντη  Λαυρεντιάδη πρόκειται. Αλήθεια, στην κατοχή του παραμένει ακόμα η Εταιρεία Φωσφορούχων Λιπασμάτων; Είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ… ότι έχουν ενδιαφέρον για τα λιπάσματα οι Καμμένος, Παππάς, Βορίδης, Ιβάν Σαββίδης και ένας ακόμη Ρώσος επιχειρηματίας; Επίσης, πατήρ και υιός, έχουν στενές σχέσεις με την ΕΥΠ, μέσω συμμαθητή του πατρός και κάποιων σχέσεων του υιού με κυρία που πρόσφατα απεβίωσε χτυπημένη από την επάρατο νόσο. Η κυρία αυτή φρόντισε να διευρύνει τον κύκλο επαφών του υιού με την Εκκλησία….
Σημειώνεται πως ο υιός, με την κάλυψη του πατρός, έχει στενές σχέσεις με μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι και φροντίζουν να κάνουν τις δουλειές τους μέσω του πανίσχυρου υπουργού. Από τα Πετράλωνα κινείται πλέον μεταξύ Νέας Σμύρνης και Εκάλης!
Είπατε τίποτα παρακαλώ…;
O tempora o mores









Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις