Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Έξυπνο ελικόπτερο: Το Ρωσικό Mi-28NM συνομιλεί με μη επανδρωμένα αεροσκάφη , και πυροβολεί ρουκέτες με λέιζερ (Video)

© Sputnik/ Sergei Soldatkin Η εκσυγχρονισμένη έκδοση του επιθετικού ελικοπτέρου  Mi-28NM  «Night Hunter»  είναι οπλισμένη  με βόμβες και να είναι σε θέση να
ανταλλάσσει δεδομένα με UAVs (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) , σύμφωνα με την εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta.

Η εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta μίλησε με  τον Yevgeny Poluyanov  από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (Mil )  στο  Γραφείο Πειραματικού Σχεδιασμού  που όπως είπε  η αναβαθμισμένη έκδοση του Ρωσικού  επιθετικού ελικοπτέρου  Mi-28NM «Night Hunter»  θα είναι εξοπλισμένη με βόμβες και θα  είναι ικανό  να συνεργάζεται  με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.

Σύμφωνα με Poluyanov, το νέο Mi-28nm θα είναι σε θέση να συνεργάζεται  σε ένα ενιαίο χώρο πληροφοριών για την καταπολέμηση των μονάδων  του εδάφους  και με  άλλα ειδικά όπλα  υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών.
Ο Poluyanov είπε ότι η νέα έκδοση του Mi-28NM θα είναι οπλισμένη  με διάφορα είδη καθοδηγούμενων  και ελευθέρας ρίψης ρουκετών  , καθώς και με ένα οπλοστάσιο βομβών.
«Το ελικόπτερο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη του συστήματος αντι-παρεμβολών και έναν πίνακα με λέιζερ σχεδιασμένα για να διαχέουν   όλη  την  υπάρχουσα  θερμότητα που αναζητούν οι ρουκέτες», είπε. Έξυπνο ελικόπτερο: Το Ρωσικό   Mi-28NM  συνομιλεί με μη επανδρωμένα αεροσκάφη , και πυροβολεί ρουκέτες με λέιζερ (Video) - Εικόνα1
Νωρίτερα, Poluyanov είπε στο  RIA Novosti ότι «το ελικόπτερο Mi-28NM υπερτερεί σημαντικά του επιθετικού ελικοπτέρου των  ΗΠΑ AH-64 Apache D όσον αφορά την καταστροφή των εναέριων στοχων.
Πρόσθεσε ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης των προηγμένων συστημάτων  Ataka και Khrizantema αέρος-αέρος  κατευθυνόμενων  βλημάτων , τα οποία αποτελούν μέρος του εξοπλισμού του  Mi-28NM.
Το Mi-28NM είναι μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή της του επιθετικού ελικοπτέρου Mi-28N Night Hunter  το οποίο  αναβαθμίζεται για να γίνει ένα πολεμικό όχημα  πέμπτης γενιάς. Το έργο, το οποίο είναι  σε εξέλιξη από το 2008, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο έτος. Μεταξύ άλλων, η νέα έκδοση θα διαθέτει ένα ραντάρ 360 μοιρών και ένα προηγμένο  οπλικό σύστημα καθοδήγησης  που θα εξασφαλίζει ταχύτερη απόκτηση στόχου, μέσω της αναβάθμισης του συστήματος ελέγχου πυρός του ελικοπτέρου
https://sputniknews.com
tokoutsavaki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.