Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

…ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ (!) ΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»; Και ΦΥΛΑΚΙΣΗ για όσους πολίτες ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;;;

(«ΘΑΥΜΑΣΤΕ» ΤΟΝ κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ
‘ΦΙΛΑΡΑΚΟΥ’ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΤΟΥ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ, ΤΟΝ
ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ ΑΛΦΑΝΟ. ΔΕΙΤΕ …»ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ»
‘ΣΤΥΛ’ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ, ΣΚΕΤΟΣ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ!).

ΡΕ …»ΜΕΓΑΛΕ»! ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ
ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;
ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ! AΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ! Aκάθεκτη προχωράει η ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’ στην Ιταλία, όπου συμβαίνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα και ο υπουργός Εσωτερικών Angelino Alfano, ετοιμάζεται να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τα …ακίνητα των Ιταλών πολιτών, για να «ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ» μ έ σ α οι λαθρομετανάστες!…
unnamed


ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ …»ΛΑΜΠΡΕΣ» ΙΔΕΕΣ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ
ΤΡΟΠΟ, ΤΟΥΣ
ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;
Δεν είναι αστείο, αφού το αναφέρουν δύο έγκριτες ιταλικές εφημερίδε,ς όπως η ‘ilGiornale’, και είναι κάτι το οποίο το έχουν μεταθέσει για μετά τις 4 Δεκεμβρίου, μετά από σχετική υπόδειξη, για να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τις διαμαρτυρίες των πολιτών!
Γίνεται έτσι κατανοητό, πόσο σημαντικό είναι πλέον, το «Ό χ ι» των πολιτών, το οποίο θα σημάνει και το τέλος της κυβερνήσεως Ρέντσι, αλλά και μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ!
Επειδή μάλιστα απασχολούν τον Αλφάνο, οι εξεγέρσεις μετά τα γεγονότα με το ξενοδοχείο, το οποίο επιτάχθηκε στην περιφέρεια της Verona, για να τοποθετηθούν μέσα …15 πρόσφυγες και τα ιταλικά ΜΜΕ, του έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα, βάζοντας σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, ο Ιταλός ΥΠΕΣ, σκέφτηκε όποιον αντιδράσει, να τον βάζει Φ Υ Λ Α Κ Η!
Ήδη οι ιταλιικές μυστικές υπηρεσίες, έχουν φτιάξει μια λίστα, με τις πόλεις όπου είναι πιθανή, η οργάνωση ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ από τους πολίτες!
Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘l’Opinione’, που επικαλείται πηγές του ιταλικού ΥΠΕΣ, ο στόχος είναι η ετοιμότητα λήψεως δραστικών μέτρων, κατά των πολιτών που θα αντισταθούν στην παράδοση των οικιών τους στους μετανάστες!
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «οι μυστικές υπηρεσίες ήδη έχουν ενημερώσει την κυβέρνηση, για πιθανές διαδηλώσεις από την πλευρά των Ιταλών πολιτών, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ» ώστε να αφήσουν, να …επιταχθούν τα ακίνητά τους»!
«Αυτό σημαίνει, ότι λόγω της ζητήσεως και της μικρής διαθεσιμότητος από τους Ιταλούς να συνεργαστούν, το ιταλικό υπ.Εσωτερικών, «με συνοπτικές διαδικασίες θα βάζει …φυλακή (!!!) όποιον ΔΕΝ είναι σύμφωνος» λέει η εφημερίδα!
Οι επιτάξεις δεν θα αποζημιωθούν(!!!), οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τους φόρους τους! «Μπορούν να καταφύγουν στην δικαιοσύνη, αλλά η διαδικασία θα είναι μακρά (…)και θα οδηγήσει σε μεγάλες εκπτώσεις»!!! («ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ», Ε;)
Πρόκειται για την ΠΛΕΟΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ κ α τ α π ά τ η σ η των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των γηγενών πληθυσμών, εν ονόματι των σχεδιασμών της ‘Νέας Τάξεως Πραγμάτων’, η οποία θέλει μια υποχρεωτική ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ των Εθνικών Κοινωνιών.
Οι Ιταλοί όμως, ετοιμάζονται να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ, σε ΟΛΑ αυτά, την ερχόμενη Κυριακή ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ! (έ, παιδιά εκεί στην Ιταλία, υποθετικό το ερώτημα εννοείται, μπάς και έχετε την ‘Σίγκιουλαρ Λότζικ’ για τις καταμετρήσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων;;; Επειδή ΑΝ την έχετε, την …»κάτσατε»!)
Πάλι δικαιώνεται ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που είχε πει: «Θά ιδήτε τρείς φαμίλιες σ΄ένα σπίτι» και το είπε 250 χρόνια ΠΡΙΝ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις