Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τα 10 σημάδια που δείχνουν ότι η φλόγα του έρωτά σας καίει ακόμη

Χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να καταλάβετε αν το άτομο που στέκεται απέναντι σας σας ελκύει ή ακόμα καλύτερα, αν το έχετε ερωτευτεί, κάτι σαν αυτό που κάποιοι συνηθίζουν να αποκαλούν «έρωτας με την πρώτη ματιά»!

Δεν έχει τόση σημασία αν συμβαίνει με την πρώτη ή τη δεύτερη ή αν το σωστό timing έρθει στα είκοσι ή τα τριάντα, σημασία έχει ότι ο έρωτας έχει απασχολήσει τόσο επιστήμονες, όσο και ανθρώπους της τέχνης και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για ταινίες, στίχους τραγουδιών, μυθιστορήματα, ακόμα και τη μόδα, με καθένα από αυτά να αποκτά μια διαφορετική και μοναδική ιστορία αγάπης, με αρχή, μέση και τέλος.


Οπως ακριβώς αυτή την ιστορία αγάπης που βιώνετε με το άλλο σας μισό και ξεκίνησε από μια απλή γνωριμία, εξελίχθηκε σε σχέση και κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο και μια μεγάλη οικογένεια.
Ποια είναι όμως τα σημάδια εκείνα που μαρτυρούν ότι η φλόγα ανάμεσα σας δεν έχει σβήσει παρά τα χρόνια που έχουν περάσει;
Διάβασε όλο το άρθρο στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.