Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017



"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                                    "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"!


Εσείς οι Κριοί βρίσκεστε στο επίκεντρο ισχυρών πλανητικών ενεργειών φέτος, που θα έλξουν έντονα γεγονότα για σας! Ίσως καταφέρετε να υλοποιήσετε στους ερχόμενους μήνες πράγματα που έμοιαζαν εντελώς απίθανο να πραγματοποιηθούν στο παρελθόν! Θα πρέπει όμως να αλλάξετε τακτική, γιατί δεν αρκεί φέτος να βάλετε σε εφαρμογή τον περιβόητο δυναμισμό και την ισχυρότατη ορμή σας. Οι περιστάσεις απαιτούν πιο εκλεπτυσμένες μεθόδους δράσης. Όσο δυναμικά και αν δράσετε εσείς, οι μεγαλύτερες επιτυχίες σας  στην καινούργια χρονιά μπορεί να σας έρθουν μέσα από κάποιους άλλους ανθρώπους! Αυτό δηλώνει τουλάχιστον η παρουσία του Δία (του πλανήτη των μεγάλων ευκαιριών) στον τομέα "σχέσεις - συνεργασίες - κοινωνική ζωή" του ωροσκοπίου σας!

Οι πιο ευνοημένοι της χρονιάς φαίνεται να είναι όσοι έχουν γεννηθεί μετά τις 10 Απριλίου (θα δεχτούν εξαιρετικά αρμονικές επιρροές από τον πλανήτη Κρόνο). Προσεκτικά θα πρέπει να κινηθούν όσοι από σας είναι γεννημένοι γύρω στις 7 Απριλίου. Ο πλανήτης Πλούτωνας θα βρίσκεται σε μια δυσαρμονική απέναντι στο ζώδιό σας θέση και μπορεί να σας φέρνει συχνά εμπόδια, αρνήσεις από την πλευρά τρίτων προσώπων, υπονομεύσεις, ραδιουργίες και συχνές αναστατώσεις στις υποθέσεις σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Απριλίου μπορεί να βιώσετε φέτος κάποιες συναρπαστικές, απελευθερωτικές αλλά και ασυνήθιστες εμπειρίες (θα δέχεστε τις συνδυασμένες επιρροές του Ουρανού και της ΄Εριδος). Ίσως βρεθείτε να εκπροσωπείτε μια αλήθεια που θα σας φέρει σε σύγκρουση με συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων που θα έχουν μια στενόθωρη θεώρηση των πραγμάτων. Επιμείνετε στις θέσεις σας και η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει! 


                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Η φετινή χρονιά θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες για να βγείτε δυναμικά στο προσκήνιο και να ξεχωρίσετε. Ίσως καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια του παρελθόντος (χάρη στη συνδυασμένη επιρροή των Δία και Κρόνου - ειδικά ο τελευταίος βρίσκεται σε μια εξαιρετικά αρμονική απέναντι σας θέση ) και αρχίσετε να υλοποιείτε σημαντικούς στόχους και ιδέες σας. Ο ευεργετικός Δίας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις στον χώρο της εργασίας σας και να κάνετε πολλές χρήσιμες επαφές και συμμαχίες. Το μυστικό είναι πάντως ότι στην καινούργια χρονιά θα πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας και τα σχέδιά σας αν συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Το 2017 είναι γενικά μια χρονιά που προσφέρεται για να κάνετε σημαντικές διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, συμφωνίες κ.λ.π. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα όσοι από εσάς ασχολούνται με τα ελεύθερα και καλλιτεχνικά επαγγέλματα, με τη διπλωματία και με τις δημόσιες σχέσεις. Επιπλέον, οι γεννημένοι γύρω στις 13 Απριλίου ίσως πετύχουν σημαντικά πράγματα φέτος μέσα από κάπως ασυνήθιστες δραστηριότητες, με αντικείμενα που σχετίζονται με πρωτοποριακή τεχνολογία, με την έρευνα κλπ.

Πιο αναλυτικά, αρκετά απαιτητικός διαγράφεται για σας ο φετινός Ιανουάριος (που θα συγκεντρωθούν πολλοί πλανήτες σε έναν κρίσιμο για σας τομέα). Ίσως πέσουν πάνω σας τότε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις όπως και ένας μεγάλος φόρτος εργασίας. Θα πρέπει να "τα δώσετε όλα" αυτό το μήνα, να εργαστείτε σκληρά και να δείξετε μεγάλη υπευθυνότητα για να τα βγάλετε πέρα. Μην το βάλετε κάτω γιατί - παρ' όλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις τρίτων προσώπων -  είναι πιθανό να καταφέρετε να υλοποιήσετε ένα σημαντικό σχέδιο (ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε και κάποιου είδους αναγνώριση για το έργο σας και την αξία σας)!

Εξαιρετικά δυναμικός διαγράφεται ο Φεβρουάριος (που ο Άρης - ο πλανήτης που σας κυβερνάει - θα βρίσκεται στο ζώδιο σας). Ίσως καταφέρετε τότε να υπερκεράσετε κάποιες αντιξοότητες και κάνετε ορμητικά ένα καινούργιο ξεκίνημα. Παράλληλα, ο μήνας αυτός  δείχνει πρόσφορος για να υλοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά τυχόν αυθεντικές και πρωτότυπες ιδέες που έχετε. Θα ευνοηθεί γενικά κάθε είδους πνευματική εργασία τότε.

Την άνοιξη θα συνεχίσετε να επιδεικνύετε έναν δυναμισμό αλλά οι υποθέσεις σας μπορεί να μπουν σε φάση στασιμότητας και να μην εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσατε. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε τότε τις αρετές της υπομονής και υπομονής και να κινηθείτε διπλωματικά. Σχετικά υποτονικό το καλοκαίρι, με κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις να απορροφούν μεγάλο μέρος του δυναμικού σας. Πολύ πιο γόνιμος και παραγωγικός εργασιακά διαγράφεται ο ερχόμενος Σεπτέμβριος. Σημαντικές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας αναμένεται να συναντήσετε τον Δεκέμβριο.

Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα εξής διαστήματα: από  13 ως 31 Μαρτίου (αυτή διαγράφεται σα μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος, μια και θα βρίσκεται τότε στο ζώδιο σας ο Ερμής - ο πλανήτης του εμπορίου και των συναλλαγών). Φροντίστε επίσης να πάρετε πρωτοβουλίες στο διάστημα 3 - 18 Μαΐου, που ο Ερμής θα γίνει ορθόδρομος μέσα στο ζώδιο σας). Γόνιμες διαγράφονται για σας και οι περίοδοι 1-18 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, κινηθείτε πολύ προσεκτικά την περίοδο 21 Απριλίου - 2 Μαίου  (ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τότε και ταυτόχρονα θα επηρεάζει έντονα το ζώδιο σας).

Στον οικονομικό τομέα, η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας (που εκτός από πλανήτης του έρωτα είναι και του χρήματος) αναμένεται να δημιουργήσει πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες για σας - ειδικά στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς! Ίσως καταφέρετε να αποκτήσετε τότε μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος και αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας. Παράλληλα, ενδέχεται να λάβετε οικονομική βοήθεια από κάποιο άτομο που ήταν/είναι συνεργάτης σας ή από πρόσωπο με το οποίο συνάψατε σχέση. Τυχόν δάνεια και "κοινόχρηστο" χρήμα μπορεί να γίνουν βραχνάς φέτος ειδικά για όσους/ες από σας έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Απριλίου. Δείξτε λοιπόν μεγάλη σύνεση εκεί. Η είσοδος πάντως (στις 10 Οκτωβρίου) του ευεργετικού πλανήτη Δία στον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί το "κοινόχρηστο" χρήμα, τις τυχόν οικονομικές/περιουσιακές σας διεκδικήσεις απέναντι σε τρίτα πρόσωπα και τα δάνεια αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά όλες σχετικές σας υποθέσεις. 


                                                                  Αισθηματικά


Ιδιαίτερα "ζευγαρωτική" διαγράφεται η καινούργια χρονιά για σας τους Κριούς. Μπορεί λοιπόν να θεωρείστε σκληροπυρηνικοί εργένηδες αλλά φέτος θα βάλετε αρκετό νερό στο κρασί σας. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας κάνει πιο ερωτικούς και ταυτόχρονα ευάλωτους σε ότι αφορά τον τομέα σχέση - ζευγάρωμα. Αν είσαστε μόνοι/ες θα νιώσετε πιο οδυνηρά φέτος την απουσία του έτερου ημίσεος σας! Πολύ δύσκολα θα ξεφύγετε από τα δίχτυα της Αφροδίτης και θα μείνετε αζευγάρωτοι στους επόμενους μήνες!

Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι/ες τότε θα καταφέρετε να κάνετε πιο αληθινή και αυθεντική την επαφή σας με τον/τη σύντροφό σας και θα τη βελτιώσετε γενικά ποιοτικά. Πάντως, εκτός από την Αφροδίτη θετικά θα επηρεάζει φέτος(μέχρι τις 9 Οκτωβρίου) τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με την ένωση, τον έρωτα και τον γάμο και ο ευεργετικός πλανήτης Δίας. Αν είσαστε προσωρινά δεσμευμένοι ίσως πάρετε την οριστική απόφαση για να προχωρήσετε σε έναν αρραβώνα ή και γάμο. Αν είσαστε παντρεμένοι ίσως νιώσετε τη φλόγα του έρωτα να ξαναφουντώνει για τον/τη σύντροφο σας.

Γενικά, ο Δίας θα σας στείλει ζεστές και φιλικές ενέργειες και ίσως επιφέρει μια θεαματική μεταμόρφωση στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας επαφών (κάνοντας σας πιο δημοφιλείς και αγαπητούς). Θα γίνετε πιο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και θα αρχίσει να κυριαρχεί πάνω σας μια εντονότερη διάθεση να βρεθείτε με κόσμο και να μοιράσετε τον εαυτό σας. Η αυξημένη κοινωνικότητα σας θα σας δώσει φυσικά περισσότερες ευκαιρίες για να συναντήσετε τη "δίδυμη ψυχή" σας και θα έλξει τελικά ένα γοητευτικό πρόσωπο στο πλευρό όσων από εσάς είσαστε μόνοι/ες σας!

Αναλυτικά τώρα, το φετινό Ιανουάριο μπορεί να ξαναβρεθούν στο δρόμο σας πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν σας! Και αυτό γιατί στη διάρκεια αυτού του μήνα οι δύο πλανήτες που συνθέτουν το αρχετυπικό ζευγάρι του έρωτα - η Αφροδίτη και ο Άρης - θα βρίσκονται αμφότεροι σε έναν τομέα "ανακύκλωσης καταστάσεων" του ωροσκοπίου σας! Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε μια και καλή τότε τους λογαριασμούς σας με τους όποιους "σκελετούς στο ντουλάπι"...

Η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς για σας τους Κριούς μπορεί να αποδειχθεί αυτή από τις 2 Φεβρουαρίου ως τις 5 Ιουνίου, που από μία σχετικά σπάνια συγκυρία η Αφροδίτη (ο πλανήτης του έρωτα) θα βρίσκεται διαρκώς στον Κριό. Η Αφροδίτη παραμένοντας ένα τόσο μεγάλο διάστημα στο ζώδιο σας θα σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς/ές από ποτέ! Θα έλξει κοντά σας πολλούς υποψήφιους παρτενέρ του γούστου σας και αν είσαστε μόνοι/ες σας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας κάνει "διπλούς". Απλά, ο δρόμος προς το οριστικό ζευγάρωμα δεν θα είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού μπορεί να προκύπτουν περιστασιακά παρεξηγήσεις και "πισωγυρίσματα" (ειδικά γύρω στον Απρίλιο).

Καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες αναμένεται να κάνετε και γύρω στα μέσα του καλοκαιριού. Ζωηρά καρδιοχτύπια αλλά και πικάντικες ερωτικές περιπέτειες φαίνεται να σας περιμένουν στο διάστημα 26 Αυγούστου - 20 Σεπτεμβρίου, που η πλανεύτρα Αφροδίτη και ο φλογερός Άρης θα συντονίζεται από κοινού αρμονικά απέναντι σας και θα τρυπούν την καρδιά σας με σμήνος πύρινων βελών.

Η ερωτική σας ζωή πάντως ενδέχεται να αλλάξει ριζικά μετά τις 10 Οκτωβρίου, που ο πλανήτης Δίας θα μπει στον τομέα της σεξουαλικότητας και των "μυστικών" ερωτικών εμπειριών. Πολλοί/ές από σας ίσως μπλεχτείτε τότε απροσδόκητα στα δίχτυα του πάθους και αρχίσετε να ζείτε ένα "ανομολόγητο πάθος"!  

Καυτός διαγράφεται και ο ερχόμενος Δεκέμβριος, ειδικά στο διάστημα 1 - 25 του μηνός που η θεά του έρωτα θα κινείται σε μια εξαιρετικά αρμονική απέναντι σας τροχιά. Ίσως δεχτείτε τότε πληθώρα ερωτικών προτάσεων και μπείτε στο δίλημμα της επιλογής του πιο κατάλληλου προσώπου

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.