Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Χίος: Τρόμος στη Σούδα – Μπούκαρε με το αυτοκίνητο στον καταυλισμό!

Καθαρά από τύχη δεν υπήρξαν θύματα από την “εισβολή” Ι.Χ. αυτοκινήτου στον καταυλισμό της Σούδας, περίπου στις 5.30 το πρωί του Σαββάτου…

Το λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο, που μπήκε από την πίσω είσοδο (προς την πλευρά της πόλης) του καταυλισμού αφού διήνυσε τα περίπου 30 μέτρα μέχρι την υποτυπώδη περίφραξη, κινήθηκε στο εσωτερικό του καταυλισμού διανύοντας απόσταση περί τα 60 (!) μέτρα έως ότου σταματήσει.
Λίγο πριν σταματήσει και γυρίσει πίσω ο οδηγός πέρασε το αυτοκίνητο από το πιο στενό σημείο, τόσο στενό που για να περάσει χρειάστηκε να πατήσει στα σκοινιά και στην άκρης μιας σκηνής, ενώ από την άλλη πλευρά έξυσε μια ξύλινη προστατευτική κατασκευή, στον χώρο που βρίσκονται οι τουαλέτες.





Οι πρόσφυγες που μένουν στην σκηνή, όπως οι ίδιοι ανέφεραν στο astraparis, πετάχτηκαν από τον ύπνο τους, λόγω του δυνατού θορύβου, αλλά και του μαρσαρίσματος του αυτοκινήτου, ο οδηγός του οποίου έφυγε «σπινιάροντας» – χωρίς κανένας να προλάβει να καταγράψει τον αριθμό της πινακίδας του – και γι” αυτό υπήρχαν πολλά ίχνη από τα λάστιχα του αυτοκινήτου.
Στο σημείο που βρίσκεται η σκηνή έμεινε ένα πλαστικό εξάρτημα του αυτοκινήτου, πιθανότατα από την ποδιά ή το κάτω μέρος του προφυλακτήρα, το οποίο παραδόθηκε από το προσωπικό του καταυλισμού στους υπεύθυνους για να το προσκομίσουν στην αστυνομία.
Το περιστατικό δημιουργεί ερωτηματικά κατά πόσον πρόκειται για κάποιον που δεν ήξερε την περιοχή και μπήκε μέσα από λάθος, αλλά και αν ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης ή αν πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια με ρατσιστικά κίνητρα…
Πηγή: astraparis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις