Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ελεύθεροι αφέθησαν σήμερα το απόγευμα οι γονείς των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα λίγο πιο
πέρα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας και συγκλόνισαν με την ιστορία τους το πανελλήνιο.
Το ερώτημα πλέον είναι τι θα γίνει τόσο με τα τρία κοριτσάκια του ζευγαριού που βρέθηκαν παρατημένα σε δρόμο της Πάτρας, όσο και με το μικρό αγοράκι που έχει μαζί το ζευγάρι και διέμεναν όλοι μαζί στα Λεχαινά Ηλείας.
Τα τρία κοριτσάκια με το μεγαλύτερο περίπου τριών ετών και λίγων μηνών το μικρότερο, όπως έχει γράψει το tempo24.gr, είχε παρατήσει στο δρόμο η ίδια τους η μητέρα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana live» στον τηλεοπτικό σταθμό Ε, ο Άγγελος, πατέρας των παιδιών είπε πως θέλουν πίσω τα παιδιά τους.
Από την πλευρά της η Ρεγγίνα, η μάνα που τα παράτησε παραδέχθηκε πως αυτή άφησε τα παιδιά έξω από το Καραμανδάνειο, τονίζοντας πως «έχω μετανιώσει, έχω κανει μεγάλο λάθος. Μια χαζομάρα».


Όταν την ρώτησαν αν φοβήθηκε που άφησε μόνα τους τα παιδιά, είπε: «φοβήθηκα για τα παιδιά και γύρισα πισω με το ταξί, αλλά τα είδα που έμπαιναν στο νοσοκομείο και έφυγα. Δεν τα άφησα στο δρομο. Ένα λάθος έκανα. Θέλω να μαζευτώ με τον άνδρα μου και να πάρω και τα παιδιά μου».
Μάλιστα μίλησε και για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, λέγοντας πως «υπήρχαν φορές που δεν είχαμε ούτε φαγητό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις