Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Γνώριζαν τις κινήσεις των Τούρκων οι Έλληνες Στρατηγοί …Γράφουν τα ΜΜΕ της Ελλάδας!!!

Γνώριζαν τις κινήσεις των Τούρκων  στα Ίμια οι Έλληνες Στρατηγοί  20 ώρες νωρίτερα σύμφωνα με  άρθρο του συνήθως καλά πληροφορημένου  δημοσιογράφου και
Στρατιωτικού Συντάκτη του Έθνους Δήμου Βερύκιου ..Αλλά δεν μας πείθει!
Η ελληνική κανονιοφόρος «Κραταιός»… περίμενε στα Ιμια την τουρκική πυραυλάκατο με τη στρατιωτική ηγεσία της γείτονος το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Και το σημαντικότερο – οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονταν σε εγρήγορση είκοσι ώρες πριν, καθώς περίμεναν τουρκική πρόκληση πέριξ των Ιμίων: αποδεικνύεται ότι οι μηχανισμοί ασφαλείας της χώρας λειτουργούν σε ικανοποιητικό βαθμό…Λέει ο Βερύκιος!
Η τουρκική πυραυλάκατος παρακολουθείτο από ραντάρ των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΝΑΤΟ του 6ου Στόλου και της Frontex
Η τουρκική πυραυλάκατος παρακολουθείτο από ραντάρ των Ενόπλων Δυνάμεων, του ΝΑΤΟ του 6ου Στόλου και της Frontex
Οι Τούρκοι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων, ξεκινώντας από την Αλικαρνασσό το πρωί της περασμένης Κυριακής την προκλητική τους βόλτα στα Ιμια με την πυραυλάκατο και τα φουσκωτά, γνώριζαν καλά ότι παρακολουθούνταν όχι μόνο από τα ελληνικά ραντάρ αλλά και από τα ΝΑΤΟϊκά και του 6ου Στόλου και της Ευρώπης (FRONTEX), δυνάμεις των οποίων πλέουν κατά μήκος του Ανατολικού Αιγαίου…..
Αν έτσι είναι έτσι τα πράγματα και δεν έχουμε λόγο λόγο να αμφισβητήσουμε τις πηγές του δημοσιογράφου τα Ερωτήματα παραμένουν και ενισχύονται …Γιατί δεν αντιδράσαμε διαφορετικά ;
588Να μην μας πει ο δημοσιογράφος ότι στείλαμε κατά της Πυραυλακάτου «MELTEM» και των Λέμβων των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων την Κανονιοφόρου «Κραταιός» καi  τελειώσαμε !


Εκτός και αν κάποιος πιστεύει οτι δεν υπήρχε  και ετοιμότητα από πλευράς των Τούρκων για απογείωση Μαχητικών τους και η κανονιοφόρος διαθέτει και Α/Α όπλα !
Όσο για την Α/Α ομπρέλα των Ελληνικών ενόπλων Δυνάμεων γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητές της..Γνωρίζει να μας ενημερώσει ο δημοσιογράφος αν ενεργοποιήθηκε η Α/Α στην Επικράτεια ;
Εμάς πάντως η αντίδραση της Ελληνικής Πλευράς στην Κατάφωρη Πρόκληση των Τούρκων δεν μας καλύπτει …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.