Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Οι επιστήμονες έχουν βρει δηλητήριο στα φακελάκια τσαγιού

Οι Γερμανοί επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι τα φακελάκια τσαγιού μπορεί να είναι θανατηφόρα για τον άνθρωπο.

Οι επιστήμονες από τη Γερμανία διεξήγαγαν  μια σειρά από μελέτες και διαπίστωσαν  ότι το μαύρο τσάι σε σακουλάκια , το  οποίο  είναι πολύ διαδεδομένο  σε όλο τον κόσμο, μπορεί να είναι θανατηφόρο για τον άνθρωπο. Οι επιστήμονες διεξήγαγαν ένα πείραμα κατά τη διάρκεια της επίδειξης  ZDF WISO, το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Οι επιστήμονες έχουν βρει  δηλητήριο στα φακελάκια τσαγιού - Εικόνα1
Αποδείχθηκε ότι σχεδόν όλα τα είδη του μαύρου τσαγιού περιέχουν φυτοφάρμακα, και όχι  έναν τύπο, αλλά τέσσερις .  Αυτά τα παρασιτοκτόνα  χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των ζιζανίων σε φυτείες τσαγιού. Εκτός από τα φυτοφάρμακα σε φακελάκια τσαγιού βρέθηκε ανθρακινόνη – μια ουσία που χρησιμοποιείται για να φοβίσουν τα πουλιά να βρίσκονται μακριά από τους θάμνους του τσαγιού.
Είναι γνωστό ότι τα φυτοφάρμακα μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Κατά τη διάρκεια του πειράματος, οι επιστήμονες μελέτησαν  τις δέκα Γερμανικές μάρκες τσαγιού  σε φακελάκια και μόνο μια  από αυτές δεν υπερέβαινε  τα επίπεδα φυτοφαρμάκων του  0,02 mg / kg. Με την ευκαιρία, αυτό το τσάι είναι πολύ διαδεδομένο  στον κόσμο, επειδή ο καθένας ξέρει για την ασφάλειά του.
Τα υπόλοιπα  φακελάκια τσαγιού δεν ήταν στις τιμές υπέρβασης μόνο για μεμονωμένες ουσίες, ο  συνολικός αριθμός των φυτοφαρμάκων στο τσάι ήταν πολύ υψηλός . Ωστόσο, αυτά τα τσάγια συνεχίζουν να πωλούνται  στα καταστήματα του κόσμου.
Νωρίτερα το πρακτορείο ειδήσεων «Nation news» ανέφερε ότι οι επιστήμονες είπαν : Το  παγωτό μπορεί να βλάψει την καρδιά [1]
Ετικέτες: δηλητήριο [2] το τσάι [3] φυτοφάρμακα [4]
Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι η κατανάλωση παγωτού  μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακά προβλήματα.
Οι επιστήμονες έχουν βρει  ότι αυτός που τρώει παγωτό μπορεί να οδηγηθεί σε καρδιαγγειακά προβλήματα,. Για την προστασία των πολλών οπαδών από την ασθένεια των παγωτών, έχουν αναπτύξει ένα νέο είδος  τροφίμων που θα ωφελήσει τα αγγεία.



Το νέο επιδόρπιο- παγωτό , το οποίο παρασκευάστηκε από  ειδικούς, περιέχει πολυφαινόλες, οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές.
Βοηθούν  στην πρόληψη του κινδύνου πολλών ασθενειών, όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια και τις καρδιακές νόσους. Έχει αναφερθεί ότι το η εν λόγω ουσία  βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες
στην σκούρα σοκολάτα, στα καρύδια και στο κόκκινο  κρασί, αλλά το κρασί καλό  είναι να  αποθηκεύεται  σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι επιστήμονες έχουν επίσης διεξάγει  ένα πείραμα, στο οποίο συμμετείχαν 14 εθελοντές, οι οποίοι κλήθηκαν να τρώνε τρόφιμα με πολυφαινόλες. Μετά την ανάλυση διαπιστώθηκε ότι το αίμα τους περιείχε  μια μεγάλη συγκέντρωση του νιτρικού οξειδίου, το οποίο βελτιώνει την αρτηριακή υγεία.
References  ученые: мороженое может навредить сердцу.
   ( https://nation-news.ru/240260-uchenye-morozhenoe-mozhet-navredit-serdcu )  яд
   ( https://nation-news.ru/tags/yad )  чай
   ( https://nation-news.ru/tags/chai )  пестициды
   ( https://nation-news.ru/tags/pesticidy ) https://nation-news.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις