Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ – O ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΧΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΟ...

Tο «χουφτωμα» του κουμπαρου στην κουμπαρα κατω απο το τραπεζι και η αποδοχη των χαδιων και οχι μονο απο την πλευρα της
ενω διπλα της καθοταν ο αντρας της, τιναξε το πανηγυρι που διοργανωσε καταστημα εστιασης ανημερα του Σωτηρος στην Πατρα στον αερα.

Παρολο που η τριαδα – γυναικα , συζυγος και κουμπαρος – ξεκινησαν με τις καλυτερες προϋποθεσεις τη βραδινη τους διασκεδαση , η συνεχεια δεν εμελε να ειναι η αναμενομενη , καθως ενα τυχαιο γεγονος εγινε αφορμη για να αποκαλυφθει η υπαρξη τριτου προσωπου αναμεσα στο ζευγαρι και αυτο δεν ηταν αλλο απο τον κουμπαρο.

Ενω ολα κυλουσαν υπεροχα, μια λαθος κινηση απο το συζυγο της γυναικα σταθηκε αφορμη να ερθουν ολα στη φορα. Το «λαθος» του συζυγου ηταν οτι του επεσαν απο τα χερια τα τσιγαρα και ο αναπτηρας . Η αμεση αντιδραση του να σκυψει για να τα παρει τον εφερε αντιμετωπο με ενα «μοναδικο» θεαμα για οτι συνεβαινε κατω απο το τραπεζι.

Ο ευτυχισμενος μεχρι εκεινη την στιγμη συζυγος ειδε το ποδι του κουμπαρου αναμεσα στα ποδια της γυναικας του που καθοταν ακριβως απεναντι του, ενω το δικο της ποδι χαιδευε σε αποκρυφο σημειο τον κουμπαρο.

Δευτερολεπτα μετα , τα παντα τιναχτηκαν στον αερα, με τον συζυγο να αναποδογυριζει το τραπεζι, να επιτιθεται στον κουμπαρο και την απιστη γυναικα του με ακατανομαστες βρισιες ενω το επεισοδιο εγινε αφορμη να σταματησει η ορχηστρα για περισσοτερο απο μια ωρα, καθως ο απατημενος αντρας απειλουσε να σφαξει του δυο εραστες τη σχεση των οποιων μολις ειχε ανακαλυψει.

Τα χειροτερα αποφευχθηκαν χαρη στην επεμβαση αλλων θαμωνων και αφου τελικα τοσο ο κουμπαρος οσο και η γυναικα φυγαδευτηκαν απο γνωστους, για να «μην γινει μεγαλο κακο» οπως ελεγαν προσωπα τα οποια γνωριζαν τον χαρακτηρα του απατημενου αντρα.

Ζηταει εξεταση DNA του παιδιου τους

Η ιστορια εχει και ουρα, καθως ο απατημενος συζυγος – η γυναικα του απο εκεινο το βραδακι εχει εξαφανιστει απο το σπιτι τους – πριν απο λιγες ημερες μεσω δικηγορου υπεβαλε αιτηση διαζυγιου ζητωντας συγχρονως και την πραγματοποιηση εξετασης dna για το δευτερο απο τα παιδακια του, για τον φυσικο πατερα του οποιου παντα ειχε μεσα του καποιες υπονοιες.

enalla.info
http://www.paixtiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις