Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Τα WikiLeaks έχουν ζητήσει από τους χρήστες να το βοηθήσουν να βρει την φορολογική δήλωση του Trump

2017 © AFP / Robyn Beck Donald Trump. Φωτογραφία αρχείου.
ΜΟΣΧΑ,  23 Ιανουαρίου- RIA Novosti.
Η Ιστοσελίδα των  WikiLeaks ανακοίνωσε την ετοιμότητά της να δημοσιεύσει την φορολογική δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αν οι χρήστες του Internet μπορούν να στείλουν το έγγραφο.

Νωρίτερα, η σύμβουλος του Trump Kellien Conway, δήλωσε σε συνέντευξή της  στο ABC News, ότι  ο πρόεδρος δεν θα δημοσιεύσει τις πληρωμές των  φόρων του.
«Η  Σύμβουλος του Trump  Kellien Conway δήλωσε σήμερα ότι ο Trump δεν θα δημοσιεύσει τη φορολογική του  δήλωση, στείλτε τη στην ( ιστοσελίδα -. Ed) Wikileaks, όπου εμείς είμαστε  σε θέση να το κάνουμε.» – Είπε σε μια δήλωση που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των  Wikileaks Twitter [1].

Μια αναφορά προς τον  Τραμπ με την απαίτηση να δημοσιεύσει το έγγραφο είχε εκατό χιλιάδες ψήφους που απαιτούνται για την απάντηση του Λευκού οίκου, σε λιγότερο από μία ημέρα μετά την εμφάνιση του στην  ιστοσελίδα  petitions.whitehouse.gov.

Οι χρήστες ζητούν να δημοσιεύσει την πλήρη φορολογική δήλωση του ο  Trump με όλες τις λεπτομέρειες που θα τους επιτρέψει να καθορίσουν κατά πόσον οι δραστηριότητες του ως αρχηγός του κράτους συγκρούονται με τα συμφέροντα του.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, Ο Ρεπουμπλικάνος αρνήθηκε να πει πόσα πληρώνει για  φόρους, σπάζοντας μια μακρά παράδοση για τους υποψηφίους Προέδρους των ΗΠΑ.




Ο  ίδιος ο Donald Trump είπε νωρίτερα ότι η φορολογική υπηρεσία των ΗΠΑ ελέγχει την δήλωση του, έτσι ώστε να την  δημοσιεύσει  νωρίς. Επικριτές του υποψιάζονται ότι ο δισεκατομμυριούχος  χρησιμοποιεί  πολλές εξαιρέσεις και παραθυράκια που που του επιτρέπουν  πρακτικά να μην πληρώνει τους  Ομοσπονδιακούς φόρους.

References ↑ Twitter
   ( https://twitter.com/wikileaks/status/823212055322853382 ) https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις