Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός ο Έλληνας επικεφαλής του 3ου Τάγματος του Ντονέτσκ - Επιστράτευση στην Ουκρανία και πολεμικό συμβούλιο του Π.Ποροσένκο – (VIDEO)

Ραγδαία κλιμάκωση στην Α.Ουκρανία εδώ και 48 ώρες καθώς μαίνονται σφοδρές και ανελέητες συγκρούσεις
του ουκρανικού στρατού, στις τάξεις του οποίου συμμετέχουν εκατοντάδες ξένοι μισθοφόροι, με αποτέλεσμα 90 νεκρούς και 50 τραυματίες. Λόγω αυτής της επιδείνωσης της κατάστασης στην Avdeevka, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Π.Ποροσένκο διέκοψε την επίσκεψη του στη Γερμανία, γεγονός που δηλώνει μεγάλες απώλειες για τον ουκρανικό στρατό , οι οποίες δεν δικαιολογούνται στους πολίτες, συγκάλεσε έκτακτο πολεμικό συμβούλιο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μερική επιστράτευση.
Φαίνεται ότι η ώρα μηδέν έφτασε και για το Κίεβο. Το pentapostagma.gr εχει συγκεντρώσει τις τελευταίες πληροφορίες και βίντεο από το μέτωπο του πολέμου.
Δείτε εδώ το πολεμικό διάγγελμα του Π.Ποροσένκο μετά την συνεδρίαση του συμβουλίου Ασφαλείας.











Σύμφωνα με πληροφορίες εκκενώνονται χωριά γιατί οι Ουκρανοί ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν την Αεροπορία τους! Στην Avdejevke έχει αναπτυχθεί ουκρανικός Στρατός μαζί με τους μισθοφόρους. 
Στην περιοχή υπήρχαν Ρώσοι δημοσιογράφοι γνωστού πρακτορείου οι οποίοι τραυματίστηκαν.
Νεκρός είναι και ένας Έλληνας στη βιομηχανική περιοχή της Avdeevka, ο επικεφαλής του 3ου Τάγματος του  Ντονέτσκ. Ήταν επικεφαλής της επίλεκτης μονάδας γνωστή ως «Δημοκρατική Φρουρά».
Ο  Ivan Andreyevich Balakay, ήταν γνωστός με το όνομα Grek…
Ο Mikhail Tolstoy διοικητής του τάγματος «Somalia» γνωστός με το ψευδώνυμο Givi τραυματίστηκε κοντά στην Avdeevka. 
Δείτε το σφυροκόπημα















http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις