Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Γιατρός έκρυβε στο σπίτι του 3.500 λίρες και 400.000 ευρώ μετρητά!

Έναν ολόκληρο θησαυρό και χιλιάδες ευρώ ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και ο Εισαγγελέας στο σπίτι του 78χρονου Χαλκιδέου γιατρού στο κέντρο της Χαλκίδας...


O γιατρός  έκρυβε στο σπίτι του 3.500 χρυσές λίρες, η αξία των οποίων εκτιμάται πως υπερβαίνει το ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά και 400.000 ευρώ σε μετρητά!

Το μυστικό του αποκαλύφθηκε όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και έμαθε πως θα μεταβεί στο διαμέρισμα του ένας επαγγελματίας ιατρικών ειδών για να παραλάβει μία φιάλη οξυγόνου που νοίκιαζε σε συγγενή του 78χρονου, ο όποιος πέθανε εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, σε έξαλλη κατάσταση, ο γιατρός ανέφερε πως δεν μπορεί κάποιος ξένος να πάει στο σπίτι του και μετά από πιέσεις αποκάλυψε ότι είχε κρυμμένη μία περιουσία και φοβόταν μην του την πάρουν. 


Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί και εισαγγελέας και βρήκαν τα χρήματα. Ακολούθησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και ενημερώθηκαν ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας και η αστυνομία. 

Εκτιμήθηκε ότι ο 78χρονος δεν μπορεί να διαχειριστεί την περιουσία του και τελικά - αφού εκείνος έδωσε τη συγκατάθεσή του, οι λίρες και τα χρήματα καταγράφηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στην τράπεζα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις