Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Μέσα σε λίγες ώρες βανδάλισαν 8 τρόλεϊ και 13 λεωφορεία

Έκαναν γκράφιτι και έσπασαν ακυρωτικά μηχανήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας Σε καθημερινό φαινόμενο τείνουν να μετατραπούν οι επιθέσεις σε Μέσα Μαζικής μεταφοράς.

Μετά την «πρεμιέρα» του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την τοποθέτηση των νέων ακυρωτικών μηχανημάτων, οργανωμένα, σχεδόν σε καθημερινή βάση σημειώνονται επιθέσεις σε λεωφορεία, τρόλεϊ και σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού.
Το απόγευμα της Τετάρτης 6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία έγιναν στόχος στην οδό Πατησίων έξω από την ΑΣΟΕΕ. Ομάδες νεαρών ακινητοποίησαν τα οχήματα και έκαναν γκράφιτι γύρω από αυτά.
Στο ίδιο σημείο οι νεαροί έβαψαν και 5 λεωφορεία που εκτελούσαν τα δρομολόγια Γαλάτσι-Ζωγράφου και Κυψέλη-Μαράσλειο, ενώ σε ένα από αυτά προκάλεσαν φθορές σε τρία ακυρωτικά μηχανήματα παλιού τύπου τοποθετώντας ταινίες και κόλλες στις σχισμές τους.
Στόχος γκράφιτι έγιναν 2 τρόλεϊ το Πεδίο του Άρεως, ενώ λίγο πριν τις δέκα το βράδυ στην Πλ. Κάνιγγος, δύο άτομα μπήκαν στο λεωφορείο -της γραμμής 021- που  πραγματοποιεί τη διαδρομή Γκύζη – Πλατεία Κάνιγγος και προκάλεσαν φθορές σε ένα ακυρωτικό μηχάνημα.




Στην συνέχεια στην οδό Δαβάκη στο Ίλιον, νεαροί έσπασαν νέο ακυρωτικό μηχάνημα σε λεωφορείο, ενώ στις 23:15, στην οδό Συρακουσών στο Γαλάτσι, τέσσερα άτομα μπήκαν σε λεωφορείο της γραμμής 054 και έσπασαν με σφυριά τρία ακυρωτικά μηχανήματα νέου τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις