Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

“Μύλος” στους ΑΝΕΛ: Θα ψηφίσουν για ιθαγένεια, “αδειάζουν” τον εισηγητή τους Κ. Κατσίκη!

«Υπάρχει δήλωση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι τελικά θα ψηφίσουν το άρθρο 29 τροποποιήσεις στον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, παρά τη θέση που εξέφρασε ο
εισηγητής τους κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης. Σε λίγη ώρα θα υπάρξει και δήλωση από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό τους», έκανε γνωστό ο προεδρεύων, Τάσος Κουράκης, πριν από λίγο στην Ολομέλεια που συζητείται το νομοσχέδιο για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.
Είχε προηγηθεί στο βήμα ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος ψηφίζει το άρθρο και ήταν ο μόνος βουλευτής μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε ψηφίσει το άρθρο και στην Επιτροπή και χάρη στη δική του ψήφο η διάταξη έγινε δυνατό να φτάσει ως την Ολομέλεια.
«Εμείς δεν κρυφτήκαμε στις επιτροπές, ώστε να δημιουργήσουμε μία μίνι κυβερνητική κρίση, όπως εύκολα θα μπορούσαμε. Καθότι το συγκεκριμένο άρθρο το καταψήφισαν οι ομοτράπεζοί σας στην εξουσία, οι ΑΝΕΛ, που έχουν γνωστές απόψεις περί καθαρότητας της φυλής. 

Ενώ το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ επιφυλάχθηκαν. Είπαμε, λοιπόν, ξεκάθαρα “ναι” στην Επιτροπή και έτσι πέρασε το άρθρο στην Ολομέλεια χωρίς να παζαρέψουμε, χωρίς να βάλουμε τη μικροπολιτική πάνω από τις αρχές μας και κυρίως πάνω από το συμφέρον των παιδιών», ανέφερε ο κ. Μαυρωτάς, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.
09/02/2017 14:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα
mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις