Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τραμπ τελικά εφαρμόζει την πολιτική Κλίντον και Ομπάμα για την παράνομη μετανάστευση.

Η πολιτική του Τραμπ στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης είναι σύμφωνη με την πολιτική των προηγούμενων προέδρων Κλίντον και Ομπάμα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Τα φιλελεύθερα. ψεύτικα ΜΜΕ δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να κατηγορούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την πολιτική του ενάντια στην παράνομη μετανάστευση.
Όπως γραφουν οι New York Times:
«Ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε προεδρικό διάταγμα την Παρασκευή ότι φιλοδοξεί να σταματήσει για τουλάχιστον 90 ημέρες τη μόνιμη μετανάστευση από 7 κατά την πλειοψηφία τους μουσουλμανικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Συρίας και του Ιράκ και ισχυρίζεται ότι έχει την εξουσία να επεκτείνει την απαγόρευση επ ‘αόριστον. Αλλά το διάταγμα είναι παράνομο. Πριν από 50 χρόνια και περισσότερο το Κογκρέσο είχε βγάλει εκτός νόμου μια τέτοια διάκριση σε βάρος των μεταναστών με βάση την εθνική τους καταγωγή».
 Όμως αν πάμε πίσω στο χρόνο θα δούμε στο παρακάτω βίντεο τον Τραμπ πως αντιδρά στις δηλώσεις των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ, Κλίντον και Ομπάμα για την παράνομη μετανάστευση και πραγματικά είναι να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια!

Ο Donald Trump ακούει τις δηλώσεις του Ομπάμα και του Μπιλ Κλίντον για την παράνομη μετανάστευση:
 Βλέπετε, όταν ένας φιλελεύθερος θέλει να απαγορεύσει την παράνομη μετανάστευση, οι τρελοί της Αριστεράς χειροκροτούν. Αλλά όταν ένας Συντηρητικός θέλει να απαγορεύσει την παράνομη μετανάστευση, είναι ξαφνικά ο δεύτερος Αδόλφος Χίτλερ και έχουμε πάλι 1933.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις