Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Οδηγοί παγιδεύτηκαν, υποστατικά πλημμύρισαν στην Λευκωσία - Επί ποδός η Πυροσβεστική (Βίντεο)

Χείμαρρος στην περιοχή «Πασκάλ»
Ιδιαίτερα επικίνδυνοι έχουν καταστεί δρόμοι της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον Δήμο Λακατάμειας,
από την έντονη καταιγίδα με χαλαζόπτωση που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα. Μάλιστα, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους, ενώ υποστατικά πλημμύρισαν.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, στην OffsiteCy, μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 30 περιστατικά στην περιοχή της Λακατάμειας, κυρίως, που αφορούσαν ρυμουλκήσεις οχημάτων, καθώς και άντληση νερού από πλημμυρισμένα υπόγεια και υποστατικά.
Πολύ επικίνδυνοι οι δρόμοι
Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι λόγω έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης, σε κάποια σημεία των δρόμων Λακατάμειας – Ανθούπολης – Κοκκινοτριμιθιάς έχει συσσωρευτεί ποσότητα νερού στο οδόστρωμα, ενώ η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη.
Ειδικότερα, η λεωφόρος Τσερίου, παρά το αεροδρόμιο Λακατάμειας και η περιοχή K – CINEPLEX στον Αρχάγγελο, έχουν καταστεί ιδιαίτερα επικίνδυνες. Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.
«Ποταμός» η 28ης Οκτωβρίου στην Μακεδονίτισσα:
Φωτογραφίες και μήνυμα από REACTION: Δώστε προτεραιότητα στα οχήματα διάσωσης
Βίντεο από την καταιγίδα
Κατέβηκε χείμαρρος στην περιοχή «Πασκάλ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις