Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Εμανουέλ Μακρόν – Ο εκλεκτός της Νέας Τάξης και αντίπαλος της Μαρίν Λεπέν

Η μάχη για την γαλλική προεδρία κορυφώνεται,
με τον Εμανουέλ Μακρόν και την Μαρίν Λεπέν να βρίσκονται αντιμέτωποι όχι απλώς σαν υποψήφιοι πρόεδροι της Γαλλίας, αλλά και ως εκπρόσωποι της Νέας και της
Παλαιάς Τάξης Πραγμάτων αντίστοιχα.
Ο Μακρόν, ο οποίος είναι πρώην τραπεζίτης της Banque Rothschild (Τράπεζας Ρόθτσιλντ), εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα τις απόψεις του, που στην ουσία αποτελούν τις οδηγίες και την προπαγάνδα της Νέας Τάξης.
«Βρισκόμαστε σε έναν κόσμο μεγάλων μεταναστεύσεων και θα δούμε πολλά ακόμη. Στις επόμενες δεκαετίες θα έχουμε μεταναστεύσεις λόγω των γεωπολιτικών συγκρούσεων (…) και θα έχουμε μεταναστεύσεις λόγω της κλιματικής αλλαγής, επειδή ο κόσμος βρίσκεται σε βαθιά κατάσταση αστάθειας», δήλωσε πρόσφατα ο Μακρόν.
Ο Μακρόν έκανε και άλλες δηλώσεις περί της κλιμάκωσης της μετανάστευσης, ενώ πρόσφατα βρέθηκε στην Γερμανία για να «θαυμάσει» την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να υποδεχτεί 1,5 εκατομμύριο «πρόσφυγες».

Από την άλλη πλευρά, η Μαρίν Λεπέν συνεχίζει να δέχεται επίθεση από τους υπαλλήλους της Νέας Τάξης να διαδηλώνουν εναντίον της και να εμποδίζουν τους υποστηρικτές της από το να συμμετάσχουν στην προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Μετώπου, πράγμα που θυμίζει πολύ την κατάσταση που επικρατούσε, αλλά και συνεχίζει να επικρατεί στις ΗΠΑ, με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Το σίγουρο είναι ότι η προεκλογική μάχη, όσο πλησιάζουν οι εκλογές, κλιμακώνεται όλο και πιο πολύ και δημιουργεί όλο και πιο ξεκάθαρο διχασμό ανάμεσα στους ανθρώπους όλου του δυτικού κόσμου.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.