Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Ελενα Ακρίτα και Διονύσης Σαββόπουλος αποχαιρετούν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Μέσω των social media η Ελενα Ακρίτα και ο Διονύσης Σαββόπουλος είπαν τον δικό τους «αντίο» στον Λουκιανό Κηλαηδόνη που «έφυγε» από την ζωή.

Με μια φωτογραφία του ντυμένου καουμπόι όπως η γνωστή επιτυχία του και πλάθοντας ξανά τους στίχους του τραγουδοποιού, η Έλενα Ακρίτα έφτιαξε το δικό της «αντίο» για τον Λουκιανό.
«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης πάει έφυγε… Μαζί του πήγαμε βόλτα στη Βουλιαγμένη, μια νύχτα με φεγγάρι. Μαζί του σεργιανίσαμε στο Άλσος Παγκρατίου του ‘Ελεύθερου Θεάτρου’. Μαζί του τραγουδήσαμε τη Ρίτα, το Ριτάκι και τον Μηνά που τα’ φτιάξε με την Αννέτα. Τώρα, ο φτωχός και μόνος καουμπόι φεύγει από κοντά μας. Φεύγει γιατί…
«Άμα μου τη δίνει κάτι τέτοια δειλινά
παίρνω τ’ άλογό μου και πάμε στα βουνά»


Πάμε Ντόλυ
Γιόχο, χόχο, χόχο…» έγραψε η Έλενα Ακρίτα στον λογαριασμό της στο Facebook, με τον κόσμο να εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος περιγράφει με ένα κείμενο του στο Facebook τον Λουκιανό Κηλαηδόνη που γνώρισε. 
«Νωχελής, γοητευτικός, ανάλαφρος με μια μικρή δόση μελαγχολίας, όση χρειάζονταν για να βαθύνει μέσα μας.
Είχε την αγνότητα αλλά και την αριστοκρατικότητα να τραγουδήσει μόνο για πράγματα που τον συγκινούσαν βαθιά:
τα σινεμά του, τις κατασκηνώσεις,
τους φίλους του, τα πάρτυ τους,
τα τεύχη του Μικρού Ήρωα, τη Βουλιαγμένη, την Φωκίωνος Νέγρη.
Τραγούδησε με τόση αγάπη για όλα αυτά που τα ΄κανε αθάνατα γιατί απ΄την αρχή τα είδε έτσι. Σαν καθρεφτίσματα του παραδείσου.
Στην πρώτη πρώτη εκπομπή του ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, τον περίμενα να μαγνητοσκοπήσουμε το φινάλε αλλά τράκαρε και δεν ήρθε.
Του ευχηθήκαμε τότε από τηλεοράσεως «περαστικά Λουκιανέ».
Τώρα πια θα μας εύχεται εκείνος «περαστικά» απ΄τις κατασκηνώσεις του ουρανού», αναφέρει ο Διονύσης Σαββόπουλος και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα απόσπασμα από συναυλία στη Θεσσαλονίκη με τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο πιάνο και τους δυο τους να μοιράζονται τις νότες του «Μικρού Ήρωα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις