Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 25 & 26 Φεβρουαρίου, επίσκεψη αντιπροσωπειών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και της Πλεύσης Ελευθερίας σε πόλεις της
Πελοποννήσου, στα πλαίσια της εκστρατείας για τη Γενική Ανυπακοή. Στη διήμερη αυτή δράση, συμμετείχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και άλλα στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας μαζί με μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου κάναμε την πρώτη μας στάση στην πόλη του Κιάτου όπου συναντήσαμε πολλούς φίλους και συναγωνιστές. Αργά το απόγευμα φτάσαμε στην γιορτινή Πάτρα, η οποία έσφυζε από κόσμο και νεολαία λόγω των εορτασμών του καρναβαλιού. Περπατήσαμε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομιλήσαμε με πάρα πολλούς πολίτες. Το βράδυ του Σαββάτου μεταβήκαμε στην Κυπαρισσία όπου μας υποδέχτηκαν πολλοί άξιοι συναγωνιστές και φίλοι. Το μεσημέρι της Κυριακής επισκεφτήκαμε την πόλη της Καλαμάτας. Κάναμε περίπατο στους κεντρικούς δρόμους και στο λιμάνι της πόλης και συζητήσαμε με πλήθος πολιτών. 


Η αποδοχή και η αναγνώριση του κόσμου και ιδίως των νέων ανθρώπων, μας γέμισαν με κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τον δύσκολο αγώνα μας. Η εκστρατεία για τη Γενική Ανυπακοή θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με επισκέψεις σε γειτονιές των μεγάλων πόλεων και σε πολλές πόλεις της επαρχίας. Συνεχίζουμε με Αγώνα, Αντίσταση και Ανυπακοή μέχρι την τελική νίκη!

28-02-17, Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις