Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ένταση στην συνάντηση των αγροτών με εκπροσώπους της κυβέρνησης

Δεν τα βρήκαν με τον Γιάννη Δραγασάκη. Αποχώρησαν από την συνάντηση οι αγρότες του Προμαχώνα. Αποδοκίμασαν τον Βαγγέλη Αποστόλου.


Χωρίς αποτέλεσμα και μέσα σε κλίμα έντασης ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αγροτών με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον
αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. 
Μάλιστα, το μπλόκο των αγροτών του Προμαχώνα αποχώρησε νωρίτερα από την συνάντηση, καθώς όπως δήλωσαν οι αγρότες δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα και στα αιτήματα του κλάδου. Όπως δήλωσαν « παλεύουμε για να έχουμε αύριο, είναι ένας αγώνας επιβίωσης.»
«Καλή αντάμωση στα γουναράδικα», φώναξαν κάποιοι αγρότες, οι οποίοι αποδοκίμασαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν αγρότες από 17 μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.
αγρότες - Αθήνα - συνάντηση
Στη σύσκεψη   εκτός από τον κ. Δραγασάκη, συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.
Εν τω μεταξύ, σε συμβολικό αποκλεισμό στον κόμβο στο Χέρσο, που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔμ, προχώρησαν από τις 15:00-17:00, αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού Κιλκίς, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που είναι στην συνάντηση.
αγρότες - Αθήνα - συνάντηση
Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Νομού Κιλκίς, Γιώργος Τερζής, «το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασιστεί σε νέα γενική μας συνέλευση και αφού πρώτα ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που γίνεται στην Αθήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις