Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Στο τέλος οι Ευρωγενίτσαροι δε θα έχουν που να κρυφτούν

Παρ΄όλο τον ανελέητο βομβαρδισμό και το ψέκασμα του ελληνικού λαού με κορυφαία ψέματα και ανυπόστατες τρομολαγνικές ανοησίες, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών
τώρα πια έχει καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη του και επιθυμεί την απαλλαγή από το καταστροφικό ευρώ-μάρκο. Το δημοκρατικό πολίτευμα παραβιάζεται βάναυσα αφού παρ’ όλο το μαζικό ρεύμα υποστήριξης της δραχμής, δεν υπάρχει ούτε ένας εκπρόσωπος της άποψης αυτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι περισσότεροι σοβαροί διεθνείς οικονομολόγοι αλλά και ο σημερινός Πλανητάρχης Ντόναλντ Τράμπ όπως και ο Βλαδιμήρος Πούτιν, όπως και ο ευπατρίδης πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζισκάρ ντ’ Εσταίν και πολλοί – πολλοί άλλοι μας προτρέπουν να αποχωρήσουμε από την ευρωζώνη. Αλλά το εδώ υποταγμένο στους Γερμανούς κατακτητές συστημικό καθεστώς επιμένει στο εξωφρενικό ταμπού του «πάση θυσία στο ευρώ».
Αλλά όσο περισσότερο το κατοχικό καθεστώς επιμένει στη δικτατορία της μονοδιάστατης καταστροφικής άποψης για τη χώρα, τόσο περισσότερο γιγαντώνεται η οργή του Ελληνικού λαού εναντίον του. Και στο τέλος οι ευρωγενίτσαροι δε θα έχουν που να κρυφτούν. Και ούτε θα υπάρχουν αρκετά ελικόπτερα με τα οποία να δραπετεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις