Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Μυστικές συζητήσεις και ατάκες «φωτιά»… ΜΑΞΙΜΟΥ: «Θέλουν να μας ρίξουν» – Ν.Δ.: «Πέφτει ο Τσίπρας»


Το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι είναι μόνο η αρχή στο σκληρό παιχνίδι που ξεκίνησε μεταξύ της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Τα «όπλα» έχουν βγει και από τις δύο πλευρές και θυμίζουν έντονα προεκλογική περίοδο, όπου οι πάντες βάλλουν κατά πάντων στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους.
Οι συγκρούσεις στη Βουλή, η ΕΡΤ αλλά και οι θεσμοί που πιέζουν για ακόμα μια φορά είναι μερικοί από τους παράγοντες που δείχνουν πως μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη παίζεται ένα «σκληρό ροκ» που κανείς δεν γνωρίζει που μπορεί να οδηγήσει. Το σίγουρο είναι πως μέσα από αυτή την «δηλητηριώδη» – πολιτικά – ατμόσφαιρα οι Έλληνες βιώνουν αντίξοες «οικονομικές καταστάσεις», την ίδια ώρα που Ευρώπη και ΔΝΤ ετοιμάζουν να περάσουν και νέα σκληρά μέτρα που θα τους γονατίσουν περισσότερο…
Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως να δούμε τι συζητούν στα επιτελεία των δύο κομμάτων, για να καταλάβετε τον «πόλεμο» που υπάρχει ανάμεσά τους.
Στο Μαξίμου, λοιπόν, αφήνουν να «διαρρέουν» την εξής ατάκα: «Θέλουν να μας ρίξουν. Παίζουν βρώμικα απέναντί μας. Μας πολεμούν τα συμφέροντα» και άλλα πολλά… Και βέβαια, δίνουν και οι ίδιοι την «απάντηση» τονίζοντας τα εξής: «Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Θα μιλάμε πάντα με ονόματα και διευθύνσεις. Δεν φοβόμαστε κανέναν!».


Από την άλλη μεριά, δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία, σε κάθε σύσκεψη υπάρχει το εξής μοτό: «Τελειώνουν! Τελειώνει ο Τσίπρας. Τώρα μιλάνε και για δραχμή». Και προσθέτουν στην Πειραιώς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Η πρώτη φορά Αριστερά θα είναι σε λίγο καιρό παρελθόν». Περιοχή συνημμένων
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις