Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Στάνκογλου, Μαμαλάκης, Σερβετάς και άλλοι επώνυμοι γίνονται πωλητές της «Σχεδίας»

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και συγγραφείς θα φορέσουν αύριο Σάββατο το κόκκινο γιλέκο των πωλητών της «Σχεδίας» και θα βγουν στους δρόμους.

Για μία ώρα από τις 12 το μεσημέρι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού και θα βοηθήσουν στην πώληση του περιοδικού δρόμου τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η δράση, πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου (International Vendors Week), η οποία κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.
Ραντεβού στην Αθήνα με τους:
Στην Αθήνα, το γιλέκο της «σχεδίας» θα φορέσουν οι συγγραφείς Αύγουστος Κορτώ (στη λαϊκή αγορά των Εξαρχείων επί της οδού Καλλιδρομίου) και Βασιλής Αλεξάκης (πλατεία Κολωνακίου), η τραγουδίστρια Μαριέττα Φαφούτη (πλατεία Καπνικαρέας), οι ηθοποιοί Γιούλικα Σκαφιδά (Μετρό Ακρόπολης), Αλεξάνδρα Αϊδίνη (πλατεία Κοραή), Θεοδώρα Τζήμου (Βουκουρεστίου), Γιάννης Στάνκογλου (Ερμού) και Χρήστος Λούλης (πλατεία Μοναστηρακίου), οι σεφ Ηλίας Μαμαλάκης (Σύνταγμα) και Βασίλης Καλλίδης (Βαρβάκειος Αγορά) και ο καλλιτέχνης Γιώργος Mαυρίδης (πλατεία Αγίας Ειρήνης).
Ραντεβου στη Θεσσαλονίκη με τους: 
Στη Θεσσαλονίκη, στα πόστα τους και στην ώρα τους θα είναι για να περιμένουν το κοινό, ο Γιάννης Σερβετάς από τους Ράδιο Αρβύλα (Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας), η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα (πλατεία Αγίας Σοφίας), ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και διάσημος πιανίστας Γιώργος Λαζαρίδης (Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ) και οι δημοσιογράφοι Κωστής Ζαφειράκης (Τσιμισική και Αριστοτέλους), Νικόλ Καζαντζίδου (Τσιμισκή και Π. Μελά), Ευθύμιος Σαββάκης (Τσιμισκή και Π.Π. Γερμανού) και Στέφανος Τσιτσόπουλος (Τσιμισκή και Κομνηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις