Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Καθηγητής της Μισέλ Ομπάμα στο Χάρβαρντ: Θα έπρεπε να γίνει πρόεδρος -Θα έβγαινε εύκολα

Η Μισέλ Ομπάμα θα έπρεπε να γίνει πρόεδρος, δήλωσε καθηγητής που δίδαξε τόσο την πρώην Πρώτη Κυρία, όσο και τον Μπαράκ Ομπάμα στο Χάρβαρντ.


Ο Τσαρλς Ογκλτρι, που ειδικεύεται στο συνταγματικό δίκαιο, είχε το ζεύγος Ομπάμα ως φοιτητές. Και όπως είπε παρότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είναι χαρισματικός, η σύζυγός του είναι καλύτερη.

Οταν ρωτήθηκε από το TMZ για το τι ιδιαίτερο είχε ο νεαρός Ομπάμα, ο Ογκλτρι απάντησε: «Ξέρετε, η σύζυγος του θα έπρεπε να γίνει πρόεδρος. Απολύτως. Ηταν σπουδαίος, αλλά εκείνη ήταν καλύτερη. Θα μπορούσε εύκολα να γίνει πρόεδρος, αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει». Ακόμη, ο καθηγητής ανέφερε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε τη συνήθεια να μιλά πάρα πολύ.


Μετά από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, υπήρξαν πολλές «φωνές» που καλούσαν την Μισέλ Ομπάμα να είναι υποψήφια για πρόεδρος το 2020. Ομως, η ίδια το έχει απορρίψει επανειλημμένα.

«Δεν είμαι ντροπαλή. Είμαι αρκετά ξεκάθαρη. Αν με ενδιέφερε, θα το έλεγα. Δεν παίζω παιχνίδια», είχε πει σε συνέντευξή της στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Από την πλευρά του, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε πει στο Rolling Stone ότι η σύζυγός του είναι πολύ ευαίσθητη για να ασχοληθεί με την πολιτική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις