Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Επαφή Καμμένου με τον νέο υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Τζέϊμς Ματίς

Με τον νέο υπουργό Άμυνας Τζέϊμς Ματίς συναντήθηκε στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Μετά από την εποχή του Αστον Κάρτερ, ο οποίος για λόγους που δεν αποκάλυψε ποτέ είχε μια απόσταση απ ΄ οτιδήποτε είχε σχέση με την Ελλάδα, η φωτογραφία Καμμένου με τον Ματίς και τη χειραψία τους δίνει ελπίδες για μια καλή σχέση με τη νέα ηγεσία του Πενταγώνου.

Η Ελλάδα εκ των πραγμάτων έχει αποδείξει ότι την επιζητά αυτή τη καλή σχέση .Η κατάσταση που επικρατεί στη περιοχή επιβάλλει τις καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ .Επίσης οι ανάγκες που έχουμε  να καλύψουμε στο οπλοστάσιό μας είναι δεδομένο ότι μας οδηγούν ακόμη πιο κοντά στις ΗΠΑ.

Ο Ματίς δεν έχει καμία σχέση ως χαρακτήρας με τον Κάρτερ που είχε το παρατσούκλι…Δρ Θάνατος εξαιτίας των απόψεών του για τη χρήση των πυρηνικών όπλων. Ο Ματίς είναι απόστρατος στρατηγός των πεζοναυτών και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ είναι περισσότερο στρατιώτης παρά πολιτικός. Καλό είναι αυτό.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε συνομιλία με τον Υπουργό Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής James Mattis, ο οποίος συνεχάρη την Ελλάδα, διότι εν μέσω οικονομικής κρίσης καλύπτει στο ακέραιο τις οικονομικές και στρατιωτικές υποχρεώσεις της απέναντι στη Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις