Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Άγιος Παΐσιος: «Οι Αμερικανοί (Ν.Τραμπ) και οι Άγγλοι (Βρετανοί, Brexit) θα διαλύσουν την ΕΕ όταν σηκώσει ξανά κεφάλι…

…ο Χίτλερ (Γερμανία)»! (βίντεο)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Συγκλονίζει με την τρομερή ακρίβειά της η πρόρρηση του Άγιου Παϊσίου ο οποίος στα τέλη της δεκαετίας του ’80 είχε προβλέψει την διάλυση της ΕΕ (τότε την αναφέρει ως ΕΟΚ που ήταν η πρόγονη μορφή της) από τους Άγγλους (Brexit) και τους Αμερικανούς (Ν.Τραμπ) οι οποίοι δρουν σαν ένας λαός (αγγλοσάξωνες γαρ) μόλις καταλάβουν ότι «σηκώνει κεφάλι πάλι ο Χίτλερ» (είναι σαφές ότι ο Άγιος εννοεί τους Γερμανούς)!
Η πρόρρησή του όπως ειπώθηκε έχει ως εξής:
«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …
Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως:
«Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι …Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι …όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους!»
Οι προρρήσεις του Αγίου ξαφνικά αποκτούν επίκαιρο νόημα για την Ελλάδα των Ελληνισμό και τις γεωπολιτικές αλλγές που έρχονται.
Σε άλλη προρρήση αναφέρεται και πάλι στο τέλος της ΕΕ λόγω… ανομοιογένειας.
Παπατζήμας Αθανάσιος:
Το καλοκαίρι του 1992 ρωτήσαμε το Γέροντα Παίσιο: «Γέροντα, τι επιπτώσεις θα έχει η ΕΟΚ για την Ελλάδα;»
«Κοιτάξτε παιδιά», απήντησε ο Γέροντας. «Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού.
Η Αμερική έγινε σαν τον αργαλειό που αφομοίωσε όλα τα κουρέλια.
Στην ΕΟΚ, όμως, οι χώρες που μπαίνουν είναι έτοιμα χαλιά.
Τα χαλιά, όσο και να τα ενώσεις, το ένα πάει από δω και το άλλο απ’ εκεί.
Έτσι, μη φοβάστε για δυσμενείς συνέπειες από την ΕΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ οι χώρες της Ευρώπης να ενωθούν πλήρως, ώστε να μας βλάψουν».

(Νικ. Ζουρνατζόγλου, επισμηναγού έ.ά. πνευματικού παιδιού τού π. Παϊσίου καί επί σειράν ετών συνεργάτη του μέ τίτλο ” ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ –Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ό ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ” { κείμενα Β΄ }
Σημειώνεται ότι μόλις χθες ο υποψήφιος πρέσβης του Ντόναλντ Τραμπ στην ΕΕ, Τεντ Μάλοχ, σε επανάληψη των δηλώσεών του είπε ότι «η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να κάνει νέο μνημόνιο με το ΔΝΤ»
Σε νέα συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Μάλοχ υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί το ΔΝΤ ακόμα και εκτός ευρώ.
Οπως είπε η χώρα μας πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να επαναχαράξει τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική της.
Ο Ν.Τραμπ θέλει να διαλυθεί η ΕΕ και το ευρώ.
Άλλωστε ο Τ.Μάλοχ στις πρώτες του δηλώσεις για ευρώ και ΕΕ είχε πει: «το ευρώ έχει 18 μήνες ζωή ακόμα!»
Είναι σαφές ότι αυτοί οι Αμερικανοί του Ν.Τραμπ θέλουν το τέλος της ΕΕ την οποία ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποκαλέσει «γερμανικό όχημα» δηλαδή «έχει σηκώσει κεφάλι ο Χίτλερ» όπως έλεγε ο Άγιος Παϊσιος
Όταν άλλωστε ρωτήθηκε για το αν οι ΗΠΑ βλέπουν θετικά ένα trade deal με την ΕΕ αυτός απάντησε «Όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα. Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν.»
Η δε Αγγλία (Βρετανία αλλά ο Άγιος αναφέρει τους Άγγλους καθώς είναι η κυριαρχούσα εθνότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποτελούν το 87% του πληθυσμού) είναι αποφασισμένη για το Βrexit και ήδη στρέφει τις οικονομκές της δραστηριότητες στις ΗΠΑ και στην Βρετανική Κοινοπολιτεία.
Ο δε Ν.Τραμπ έδωσε συγχαρητήρια στην Τ.Μέι «για την απελευθέρωση της Βρετανίας από την ΕΕ»
Τα ίδια επανέλαβε και προς το τέλος της συνέντευξης ο Αμερικανός πρόεδρος λέγοντας:
«Το BREXIT είναι ένα υπέροχο πράγμα.
Οι Βρετανοί το αποφάσισαν γιατί θέλουν  να ξέρουν ποιοι έρχονται στην χώρα τους, να κάνουν το εμπόριό τους χωρίς να τους παρακολουθούν και να τους λένε οι άλλοι πως θα το κάνουν.
Θα έχετε την δική σας ταυτότητα και θα κάνετε την δική σας πολιτική χωρίς επιτροπείες.
Όσο ήμουν επιχειρηματίας και είχα κάποιες δραστηριότητες σε κάποια χώρα (σ.σ. εννοεί της Ε.Ε.), το να πάρεις έγκριση από την Ευρώπη (σ.σ. Βρυξέλλες) ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα.
Το να πάρεις έγκριση από την συγκεκριμένη χώρα ήταν εύκολο, και γρήγορο. Το να πάρεις έγκριση όμως από το γκρουπ, το αποκαλώ κονσόρτσιουμ ήταν πολύ δύσκολο»
Όσο για το ότι «ο Χίτλερ σηκώνει κεφάλι» δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην θεωρεί την ΕΕ ως γερμανικό όργανο κατοχής των χωρών μελών

Ο Άγιος προείδε με ακρίβεια αυτά που έρχονται και για την Ελλάδα και για την ΕΕ αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. Για άλλη μια φορά το μεγαλείο της Ορθοδοξίας ξεπέρασε τις εξελίξεις.
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις