Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Εκτρέφουν και οι celebrities μπυροκοιλιές να ξέρεις

Μην ψαρώνεις με τα sixpack τους.

Στο Game of  Thrones χρησιμοποιείται η φράση “it is known” που στα ελληνικά και σε
ελεύθερη μετάφραση θα πει «είναι γνωστό ρε φίλε τι θες να μας πεις τώρα»; Λοιπόν μπορεί να είναι δεδομένο πως οι celebrities είναι και αυτοί άνθρωποι και δεν είναι υπεράνθρωποι αλλά άσε με να σου μιλήσω για ένα φλέγον αντρικό ζήτημα: την μπυροκοιλιά.
Οι άνδρες, σε αντίθεση με το άλλο φύλο, έχουμε την τάση να μαζεύουμε λίπος –από την κακή διατροφή και την απουσία άσκησης- στην περιοχή της κοιλιάς. Να κάνουμε πατσές, να εκτρέφουμε μπυροσκεμπέ, να ξεχειλώνουμε τα παντελόνια μας. Αυτό το κάνουμε όλοι οι άνδρες. Της γης, Του πλανήτη. Του γαλαξία. Του σύμπαντος. ΌΛΟΙ!
belly
Ακόμα και οι celebrities και ας μας τους παρουσιάζουν συνήθως μόνο με «σωστές» και ενίοτε ρετουσαρισμένες φωτογραφίες. Διότι δεν αρκεί να κάνεις δύο μήνες γυμναστική, το κορμί είναι μία διαδικασία που πρέπει να το προσέχεις και να το τρέφεις σωστά –χωρίς εμμονές, ούτε φανατισμό αλλά με σίγουρα με αγάπη και πειθαρχία. Αν το αφήσεις, σε αφήνει.
Ακολουθεί μία τρανή απόδειξη πως και οι σταρ του Χόλυγουντ είναι κοινή θνητοί -και όπως είπαμε όταν το παρατάνε, τους παρατάει και αυτό. Ναι, είναι γυμνασμένα τα παλικάρια και ενίοτε είναι άρχοντες του στυλ αλλά, λέω εγω τώρα, αν δεν πάρουν και κάνα βοηθητικό «φαρμακάκι» λίγο δύσκολο να είναι τόσο φέτες όσο φαίνονται στις ταινίες τους. Οπότε ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ. Ακολούθα το πρόγραμμά σου με επιμονή και υπομονή και μία μέρα θα ανταμειφθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις