Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ! ΠΟΙΟΣ K Y B E Ρ Ν Α ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… !!!

AMEΡΙΚΑΝΙΔΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ‘EL PAIS’, «KAΡΦΩΝΕΙ» ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ … ‘GOLDMAN SACHS’ !!!

«Αντισημιτισμός» από την ισπανική εφημερίδα ‘Εl Pais’: Πώς η ‘Goldman Sachs’ K Y B E Ρ Ν Α ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
‘ΝΕΤΑ – ΣΚΕΤΑ’ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο AMEΡΙΚΑΝΙΔΑ ΑΜΑΝΤΑ ΜΑΡΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΑΙΝΑ'(!),ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ‘GOLDMAN SACHS’!
ΣΧΕΔΟΝ ΣΠΑΝΙΟ; ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Είναι μεγάλη έκπληξη, όταν ευρωπαϊκές εφημερίδες υψηλής κυκλοφορίας υποστηρίζουν αυτή την άποψη; Η ισπανική μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα ‘El Pais’ αναφέρεται στην πανίσχυρη – και αμαρτωλή όσο λίγες… – ‘Goldman Sachs’, θυμίζοντας πως έφτασε να κυβερνά τον κόσμο!
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ! ΠΟΙΟΣ K Y B E Ρ Ν Α   ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… !!! - Εικόνα1
«Σε όλες τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ … υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος της τραπέζης στα ανώτατα κλιμάκια», επισημαίνει η αρθρογράφος Αμάντα Μαρς, αναφερόμενη στις κυβερνήσεις Φρ.Ντ.Ρούσβελτ, Ντ.Αϊζενχάουερ, Λίντον Τζόνσον, Ρ.Ρέϊγκαν, Μ.Κλίντον και Τζώρτζ Μπους Τζούνιορ.
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ! ΠΟΙΟΣ K Y B E Ρ Ν Α   ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… !!! - Εικόνα2
«Εδώ και έναν αιώνα (!) τόσο οι συντηρητικές (…) όσο και οι δημοκρατικές κυβερνήσεις, έχουν αγκαλιάσει αυτό το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, που ιδρύθηκε το 1869 από έναν Γ ε ρ μ α ν ο ε β ρ α ί ο ονόματι Μάρκους Γκόλντμαν»…
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ! ΠΟΙΟΣ K Y B E Ρ Ν Α   ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… !!! - Εικόνα3
Προερχόμενος από την ‘Goldman Sachs’ είναι άλλωστε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης Ιταλός Μάριο Ντράγκι.
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ! ΠΟΙΟΣ K Y B E Ρ Ν Α   ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… !!! - Εικόνα4
Για τον ρόλο της στην χρηματοπιστωτική κρίση του 2008, γράφτηκαν δύο βιβλία: «Η Τράπεζα: Πώς η Goldman Sachs κυβερνά τον κόσμο» του Μαρκ Ρος και «Χρήμα και εξουσία. Πώς η Goldman Sachs έφτασε να κυβερνά τον κόσμο» του Γουΐλλιαμ Κόχαν.

ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ! ΠΟΙΟΣ K Y B E Ρ Ν Α   ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… !!! - Εικόνα5
Στο πρώτο βιβλίο γίνεται αναφορά άλλωστε και στην συμφωνία με την ελληνική πλευρά, για την απόκρυψη χρέους κατά την προετοιμασία της χώρας για την είσοδο στο ευρώ!
Μπορεί, τα καθεστωτικά ΜΜΕ να φροντίζουν να δαιμονοποιούν με τις αναφορές τους, οποιαδήποτε μνεία στην παγκόσμια εξουσία των τραπεζιτών της ‘Goldman Sachs’ (και όχι μόνον), αλλά ορισμένα απ’ αυτά, γινόμενα η εξαίρεση στον κανόνα, επιλέγουν να πουν στους αναγνώστες, τους τηλεθεατές και τους ακροατές τους, την «αιρετική» ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ άποψη…

[Στοιχεία απο το ιστολόγιο ‘εθνικισμός’/επιλογές φωτογραφιών ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’- «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις