Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ KAI AYTO - Μάνφρεντ Γκέρτνερ: Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας

Κάπου εδώ τελειώνει το βρωμερό παραμύθι που συγκάλυψε το έγκλημα.
Είναι όμως και η πλήρης δικαίωση όλων αυτών που αγωνίστηκαν κατά της εγκληματικής συμμορίας και στιγματίστηκαν ως «συνωμοσιολόγοι».

Της κ. Γεωργαντά, του κ. Λογοθέτη, του κ. Αδαμόπουλου, όλων αυτών που τεκμηρίωσαν από το 2009 πως η Ελλάδα σύρθηκε δολίως στο ΔΝΤ, απλώς και μόνο για να βγάλουν δισεκατομμύρια σεσημασμένοι, διεθνείς συμμορίτες.

Ο καθηγητής Μάνφρεντ Γκέρτνερ, δεν θα μπορούσε να το πει πιο ξεκάθαρα.
«Σας πτώχευσαν δολίως και έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες σας».

Σε άρθρο του στο» ΕΘΝΟΣ της Κυριακής » τον Αύγουστο το 2014 επισήμαινε:
«Η Ελλάδα, από την ένταξή της στην Ευρωζώνη, είχε σχετικά υψηλό χρέος. Ωστόσο, τα χρέη έμεναν σταθερά σε σχέση με τα έσοδα, επειδή διέπρεπε σημειώνοντας τον μεγαλύτερο ρυθμό αύξησης εσόδων. Δεν μπορούσε να γίνει κανένας λόγος για ‘κρίση χρέους’.
Σημαντικό ρόλο στην κατάρρευση της Ελλάδας διαδραμάτισε το γεγονός ότι το αξιόχρεό της υποβαθμίστηκε από τους οίκους αξιολόγησης σε τέτοια έκταση που ξεπερνούσε κατά πολύ μια υποβάθμιση που θα δικαιολογούσε η οικονομική της κατάσταση, τα δημοσιονομικά της ελλείμματα και τα επίπεδα του χρέους. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει σε τόσο ακραία και υπερβολική υποβάθμιση έγκειται στη δυνατότητα που προκύπτει για αυτοεκπληρούμενες προβλέψεις.
Μία απολύτως αδικαιολόγητη υποβάθμιση μπορεί να κλονίσει τόσο πολύ την εμπιστοσύνη στην ικανότητα μιας χώρας να εξυπηρετήσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, ώστε τα επιτόκια δανεισμού να αυξηθούν σε τέτοιο βαθμό που θα νομιμοποιούν την αρχική υποβάθμιση ή θα απαιτούν και νέες υποβαθμίσεις που θα οδηγήσουν σε νέα αύξηση επιτοκίων.
Το τέλος ενός τέτοιου ‘σπιράλ’ μπορεί να είναι η χρεοκοπία ενός κράτους που ήταν οικονομικά και δημοσιονομικά σταθερό»
Όποιος ήταν λοιπόν στο περιβάλλον Παπανδρέου, πλούτισε. Τόσο απλά.
Όταν ο Παπανδρέου δεχόταν τον σεσημασμένο απατεώνα Σόρος ως πρωθυπουργός, και έπειτα ο Σόρος δήλωνε ότι η Ελλάδα θα βγει από το Ευρώ, καταλαβαίνετε τι βαρύτητα αποκτούσε ο λόγος του.

Με κοτζάμ πρωθυπουργό είχε συναντηθεί.
Το ίδιο και με τον Ρουμπινί, που τα εδώ διεφθαρμένα ΜΜΕ τον παρουσίαζαν και ως …Νομπελίστα!
Οι δηλώσεις περί Τιτανικού, περί διεφθαρμένων και ετοιμοθάνατων που έκανε η πολιτική ηγεσία, αφού βεβαίως είχαν πουληθεί τα CDS, ήταν ο πυροκροτητής.
Το Τ3 – Τ10 του Προβόπουλου που εκτίναξε τα spreads των Ελληνικών ομολόγων, μέρος του ίδιου σχεδίου.
Και φυσικά το έχουμε πει:
O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις