Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ανδρέας Γεωργακόπουλος, ο συνοδηγός της μοιραίας Porsche -Παιδικός φίλος του Βακάκη, εργαζόταν σε ναυτιλιακή

Την Πέμπτη, στο Α' Νεκροταφείο, θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του  Ανδρέα Γεωργακόπουλου, συνεπιβάτη στη μοιραία Porsche. 
Παιδικός φίλος του Γιώργου Βακάκη, λίγο μεγαλύτερος από εκείνον, τα δύο παιδιά ξεκίνησαν μαζί, αργά το μεσημέρι της Κυριακής, για την Αράχωβα. 

Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή Μαρτίνου και όχι στα Jumbo, όπως είχε αρχικά γραφτεί. Οι γονείς του είναι γιατροί, με διευθυντικές θέσεις στα νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» (νεογνολόγος η μητέρα του, καρδιοχειρουργός ο πατέρας του), το προσωπικό των οποίων, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού, συντετριμμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την ασύλληπτη τραγωδία. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος ήταν συνεπιβάτης στην Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης. Το αυτοκίνητο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όπως όλα δείχνουν, και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο σε πάρκινγκ, στο 83ο χλμ. της εθνικής οδού, Honda Civic, σκορπώντας τον θάνατο. Νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες του Honda, η 33χρονη Αποστολία με τον 3χρονο γιο της Παύλο, και οι επιβαίνοντες της Porsche. Μητέρα, παιδί και οδηγός της Porsche απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός του φονικού οχήματος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, εκτοξεύτηκε μέτρα μακριά και σκοτώθηκε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις