Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Star Wars: Σάλος με την πρώτη εικόνα από το «Τhe Last Jedi» -Τι μπορεί να αποκαλύπτει [εικόνες]

Οι φαν του Star Wars πήραν μία πρώτη ιδέα από το Episode 8 The Last Jedi, που θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβρη, καθώς κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα από την
πολυαναμενόμενη ταινία τυπωμένη σε κουτί παιχνιδιού.
Και μπορεί για όσους δεν γνωρίζουν τη δημοφιλή σειρά ταινιών το παραπάνω να μην αποτελεί είδηση, για τους φανατικούς θαυμαστές όμως είναι ένα σημαντικό γεγονός καθώς έχει οδηγήσει πολλές υποθέσεις.
Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το νέο λουκ της Ρέι, που έχει μισομαζεμένα τα μαλλιά της.
Η ηθοποιός είχε ήδη προβληματίσει τους φαν για την εμφάνιση της στο The Last Jedi τον περασμένο Ιούλιο όταν ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από το γυμναστήριο στο οποίο φορούσε στο κεφάλι μία μαξιλαροθήκη εξηγώντας ότι ο λόγος ήταν ότι ήθελε να προστατέψει το χτένισμα της Ρέι από την προσοχή που τραβά στο κοινωνικό δίκτυο. Το βίντεο διεγράφη, ωστόσο ο σπόρος της περιέργειας είχε ήδη φυτευτεί.

Ωστόσο, η φωτογραφία από την ταινία, αποτελεί σίγουρα spoiler καθώς, όπως όλοι οι φαν του Star Wars γνωρίζουν, τα χτενίσματα έχουν τεράστια σημασία στο σύμπαν. Έτσι, ήδη μερικοί έχουν σημειώσει την ομοιότητα με το χτένισμα του Τζεντάι Κουί-Γκον Τζιν, που έπαιξε φανταστικά ο Λίαμ Νίσον, στο Episode I The Phantom Menace. Mπορεί λοιπόν να υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσά τους;
Από την άλλη, κάποιοι αναφέρουν ότι το νέο χτένισμα μπορεί απλά να δείχνει την εξέλιξη της Ρέι η οποία πλέον, με τον Λουκ Σκάιγουοκερ στο πλευρό της, θα προετοιμαστεί να γίνει Τζεντάι.
Όπως και να έχει περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει το τρέιλερ κάπου την άνοιξη. Όσον αφορά στο άδειο κουτί που κυκλοφόρησε με την νέα εικόνα της ταινίας, θα περιέχει παιχνίδια που θα παρουσιαστούν την 1η Σεπτεμβρίου στο Force Friday event της Disney.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις