Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

VIDEO - ΄΄Πρόσφυγες΄΄ το δόλωμα και η εξαπάτηση των Λαμιωτών από την δημοτική αρχή

Οι εικόνες της ντροπής που συνοδεύουν αυτό το κείμενο, στάλθηκαν στον γράφοντα από φιλικό του πρόσωπο, το οποίο και είχε ευκολότατη πρόσβαση μια και βρήκε "ανοιχτές πόρτες" στο 2ο "ΤΟΛ" της Πανελλήνιας Εκθέσεως Λαμίας.
Πρόκειται για πλήθος ειδών ρουχισμού, παιδικών τροφών και φαρμάκων, τα οποία συνέλεξε ο Δήμος Λαμιέων από δωρεές πολιτών, με σκοπό να διατεθούν ως ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες.
Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές για το μέγεθος της εξαπάτησης των Λαμιέων από 
την δημοτική αρχή, αφού είναι εμφανέστατο ότι τα είδη αυτά σαπίζουν εκτεθειμένα στο 2ο "ΤΟΛ" της Πανελλήνιας  Έκθεσης Λαμίας. Εικόνες σκουπιδότοπου και όχι οργανωμένης και επιμελούς αποθήκευσης προϊόντων ώσπου να δρομολογηθεί η διάθεσή τους.
Οι πολίτες θα πρέπει αμέσως να μάθουν πόσο καιρό σαπίζουν τα είδη αυτά στο συγκεκριμένο χώρο, όπως επίσης και το λόγο για τον οποίο ενώ έδειξαν την διάθεση προσφοράς τους στους πρόσφυγες, εξαπατούνται από τον Δήμο Λαμιέων κατά αυτόν τον τρόπο.
Οι εικόνες προδίδουν "διαφημιστικό αλτρουϊσμό" και "ανθρωπισμό κατ΄ επάγγελμα".


Όσοι πολίτες εξαπατήθηκαν από τις δήθεν ανθρωπιστικές προθέσεις των υπευθύνων, οφείλουν να ζητήσουν το λόγο από τους υπευθύνους, ώστε την επόμενη φορά που θα υπάρξει ανάλογη πρωτοβουλία και θα ζητηθεί η συνδρομή τους, να γίνονται γνωστά χρονοδιαγράμματα και αναφορά επίτευξης σκοπού.


Νίκος Τζιόπας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις