Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το δεξί χέρι των Σαμαρά - Βενιζέλου δηλώνει με θράσος: Τώρα πια δεν βγάζω τα λεφτά μου στο εξωτερικό!

Η απόλυτη μνημονιακή προσήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στις επιθυμίες των διεθνών τοκογλύφων βγάζει «στον αφρό» διάφορους
αποτυχημένους διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας του παρελθόντος, οι οποίοι νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες του παρελθόντος.
Ένας απ’ αυτούς και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος βγήκε να πει στον Ελληνικό Λαό ότι πλέον δεν φοβάται να έχει τα χρήματά του στις ελληνικές τράπεζες. Δεν είπε, όμως, αν έφερε πίσω στην Ελλάδα τα χρήματα που έβγαλε στο εξωτερικό το 2012, όσο ήταν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, είχε τεθεί στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης, αφού φερόταν ότι τα ποσά που… εξήγαγε σταδιακά και μέσω internet, όπως είχε πει, δεν συνέπιπταν με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που έκανε. Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε ότι: «Αυτή την περίοδο, δεν φοβάμαι ν’ αφήσω τα χρήματά μου στην Ελλάδα, όπως το 2012», για να προσθέσει ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο φόβος όπως τότε. Δεν βλέπω φόβο τουλάχιστον για δύο χρόνια στις τράπεζες. Ήδη, έχουν γίνει τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις».
Τότε, το 2012, αλλά και αργότερα ως κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, καλούσε τους Έλληνες πολίτες να μην παίρνουν τα χρήματά τους από τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα και να μην τα βγάζουν στο εξωτερικό για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία. Καλούσε, δηλαδή, τους πολίτες να αποφύγουν να κάνουν αυτό που ο ίδιος έκανε, «φυγαδεύοντας» τα χρήματά του σε τράπεζες του εξωτερικού!





Αυτά, για να βλέπουμε ότι κάποιοι έχουν τόσο απύθμενο θράσος ώστε να θεωρούν ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους, οι οποίοι ξεχνούν ότι άτομα σαν τον Χαρδούβελη και τους πολιτικούς του προϊσταμένους συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να φτάσουμε στην ακόμη περισσότερη ενδυνάμωση της μνημονιακής κατοχής της Χώρας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις