Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ορκος από Μαρί Λε Πεν: «Θα καταστρέψω τη Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα ίδια μου τα χέρια» – Οι πρώτες ενέργειες (Βίντεο)

Η Γαλλίδα πολιτικός και υποψήφια για την προεδρία Μαρί Λεπεν ορκίστηκε  να «καταστρέψει την Νέα Παγκόσμια Τάξη» όταν η ίδια εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας.

Πρόκειται για σαφή και κατηγορηματική προειδοποίηση στην ευρωπαϊκή ελίτ και ειδικά στο δίδυμο»Μέρκελ-Σόιμπλε» ότι η ίδια θα «διαλύσει» τους  διεφθαρμένους, αυτο-εξυπηρετούμενους  θεσμούς  με τα ίδια της τα  χέρια αν χρειαστεί .
«Οι άνθρωποι που με πλησιάζουν και μου μιλούν  το μήνυμά τους είναι σαφές: «η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει τελειώσει,», ανακοίνωσε η  Μαρί Λε Πεν κατά την διάρκεια  περιοδείας της στην έδρα του κόμματος Εθνικό Μέτωπο δυτικά του Παρισιού.
«Οι ελίτ δεν είναι ασφαλείς και  κρύβονται πίσω από την προπαγάνδα τους τροφοδοτώντας τα  όργανα των μέσων ενημέρωσης, και λαμβάνοντας ασύδοτες αποφάσεις στις Βρυξέλλες, ενώ την ίδια στιγμή φιμώνουν τους πολίτες  που μιλούν εναντίον αυτής της παραφροσύνης.
Όταν θα γίνω πρόεδρος ένα παλιρροϊκό κύμα αποστροφής θα έρθει εναντίον τους που όμοιο του  δεν θα έχουν  δει ποτέ πριν», δήλωσε η ίδια ενώ το πλήθος  ξέσπασε σε αυθόρμητο χειροκρότημα.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή στο  BBC, η Γαλλίδα πολιτικός έδωσε το δικό της  όραμά  για την ανάκτηση της γαλλικής κυριαρχίας.
«Όταν εκλεγώ Πρόεδρος, θα πάω στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θα πω ότι θέλω τέσσερις κυριαρχίες πίσω. Νομοθετική κυριαρχία: οι νόμοι μας θα είναι πιο σημαντικοί  από τις οδηγίες της ΕΕ.
Εδαφική κυριαρχία:  θα αποφασίσουμε ποιος έρχεται και θα μένει στη χώρα μας, θέλουμε τα σύνορα.

Τρίτον, οικονομική και τραπεζική κυριαρχία: Έχω το δικαίωμα να προωθήσω τον οικονομικό  πατριωτισμό αν το επιθυμώ.
Και φυσικά, την νομισματική κυριαρχία», δήλωσε η ίδια.
Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση απορρίψει τα αιτήματα της Λεπέν, η ίδια τονίζει ότι οι Γάλλοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψουν το τυραννικό υπερκράτος.
Η Μαρί Λεπεν, η οποία έχει χόμπι την ιππασία, πιστεύει ότι τα ευρωπαϊκά κράτη σε ολόκληρη την ήπειρο συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Δανίας, της Ιταλίας και της Ουγγαρίας ακολουθούν τα βήματα της Βρετανίας και απορρίπτουν ήδη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η ίδια παρομοιάζει την ΕΕ με την κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση το διάστημα πριν καταρρεύσει.
«Κάτι θεμελιώδες συμβαίνει: η επιστροφή των εθνών, των κυρίαρχων κρατών, με τους ανθρώπους μας στα σύνορα. Οι άνθρωποι θέλουν τώρα να είναι υπεύθυνοι για το πεπρωμένο τους. Για μεγάλο χρονικό διάστημα εμποδίζονταν να το πράξουν» , είπε η Λε Πεν .
Η ΕΕ όπως την γνωρίζουμε πολύ σύντομα θα λάβει τέλος σε μια ανίερη προσπάθεια να ενωθούν ανόμοιες χώρες, υπό την κυριαρχία της νέας γερμανικής αυτοκρατορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις