Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Αποκάλυψη Σπύρου Μπιμπίλα: ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλάει για τις στιγμές που έζησαν μαζί και αποκαλύπτει το μεγάλο παράπονο του Στάθη Ψάλτη αλλά και τον επαγγελματικό του στόχο που δεν πραγματοποίησε.


Για τον αδικοχαμένο Στάθη ψάλτη μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ FM. Ο αγαπημένος ηθοποιός στη
συνέντευξή του αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε μαζί του ενώ, μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο του Στάθη Ψάλτη αλλά και γιατί δεν κατάφερε ποτέ να πραγματοποιήσει έναν επαγγελματικό του στόχο.
Στην συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε, ακόμη, πως από τα χέρια του Στάθη Ψάλτη πέρασαν αρκετά χρήματα «και δεν του έμειναν όχι γιατί τα σπατάλησε, αλλά πραγματικά επειδή βοηθούσε πολύ κόσμο. Ήταν πραγματικά ένας καλός φιλάνθρωπος, το έκανε χωρίς να φαίνεται». «Αν τον είχα δίπλα μου τον Στάθη Ψάλτη αυτή τη στιγμή θα του έλεγα καταρχήν ένα μεγάλο Σ’ αγαπώ γιατί τον αγαπούσα πολύ τον Στάθη και θα του εξέφραζα ένα παράπονο… Ότι το μεγάλο του ταλέντο δεν το κατανάλωσε έτσι όπως ήθελε ο ίδιος, αλλά και όπως θα έπρεπε για το ελληνικό θέατρο. Στέρησε πολλά από το ελληνικό θέατρο μη παίζοντας σπουδαία πράγματα» σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Εξομολογήθηκε ακόμη πως «προσπάθησε να κάνει μια στροφή στην καριέρα του και το φιλοθεάμον κοινό που είναι πάρα πολύ σκληρό και κανιβαλιστικό και του γύρισε την πλάτη. Δηλαδή πήγε να κάνει το ημερολόγιο ενός τρελού, το κατέβασε μέσα σε 20 ημέρες γιατί το κοινό ήθελε να τον δει σε ρόλο από ταινίες της δεκαετίες του ‘80».
Κηδεία - Στάθης Ψάλτης
«Ο Στάθης θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων ως κωμικός και σπουδαίος δραματικός ηθοποιός όταν ήθελε. Ο Στάθης δεν πρόσεχε την υγεία του, κάπνιζε, έπρεπε να προσέξει πιο πολύ την υγεία του» ανέφερε και πρόσθεσε πως «ο Στάθης Ψάλτης είχε κατηγορηθεί ότι έπαιζε ένα στυλ παραστάσεων που είχε μέσα πολύ χυδαιολογία για αυτό δεν έπαιζε και στα πολύ κεντρικά θέατρα. Πήγαινε συνέχεια στην επαρχία για περιοδείες και αυτό τον πείραζε». Σημείωσε δε πως «ήταν πολύ σπουδαίος ηθοποιός απλά καταναλώθηκε σε πιο δεύτερα πράγματα».


«Τον κατηγόρησαν ότι έκανε αυτή την ευκολία, αλλά αυτή την ευκολία την είχε μόνο αυτός, δεν μπορούσε να την κάνει κάποιος άλλος. Δεν μπορούσε να εξασκήσει τέτοια μαγεία πάνω στο κοινό και να το κάνει να ουρλιάζει από τα γέλια» είπε ακόμη.
Τέλος αποκάλυψε πως «ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών, ήταν λίγο μεγαλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις